Ilves saa tärkeän kaksikon jalkeille, KooKoolla vaihtuu maalivahti ja Seppälä palaa puolustukseen

LIIGA / Uutinen
Petri Kontiola on pelikunnossa.
Kuva © Tiia Mahkonen
Aiemmissa peleissä loukkaantuneet Petri Kontiola ja Henrik Haapala ovat Ilveksen kokoonpanossa Kärppiä vastaan. KooKoon Nick Malik on kokonaan sivussa.

Lauantaina pelataan kaikissa neljässä puolivälieräsarjassa. Tampereella Ilves ja Kärpät mittelevät, kumpi nappaa kolmannen kiinnityksen välieräpaikkaan. Tupsukorvat saavat ykkösvitjaansa Henrik Haapalan ja Petri Kontiolan, jotka loukkaantuivat aiemmissa kamppailuissa. Kontiola ei pelannut perjantaina ollenkaan.

Kärppien tolppien välissä aloittaa odotetusti Joel Blomqvist. Kenttäpelaajista Ville Koivunen, Tuukka Tieksola ja Jesse Koskenkorva tekevät tilaa Ville Heikkalalle, Julius Hermoselle ja Antti Kalaputaalle.

Jukurien ja KooKoon sarjassa kouvolalaisten kokoonpanossa tapahtuu, sillä aiemmissa otteluissa torjunut Nick Malik ei ole mukana lainkaan ja vastuun ottaa Oskari Setänen. Peetro Seppälä tekee paluun KooKoon takalinjoille.

Tapparan ja Lukon sarjassa raumalaiset tekevät yhden kokoonpanomuutoksen, kun Linus Nyman ja Henri Ikonen vaihtavat paikkoja keskenään. Ondřej Slováček on mukana seitsemäntenä puolustajana. Kirvesrintojen ainut muutos tulee nelosketjuun, jossa Joona Luoto korvaa Sami Moilasen.

TPS:n ja HIFK:n sarjassa joukkueet lähtevät lauantain mittelöön samoilla kokoonpanoilla kuin edelliskamppailuunkin.

Muokattu: 2.4.2022, kello 12.14: Lisätty Kärppien kenttäpelaajamuutokset.

Muokattu: 2.4.2022, kello 12.20: Tapparan muutos lisätty.

» Lähetä palautetta toimitukselle