Ilves-paitaan palaava Marko Anttila saa paluuottelussa rinnalleen Jokereista tutun Petri Kontiolan

LIIGA / Uutinen
Hallitseva olympiakultamitalisti Marko Anttila palaa Sport-ottelussa Ilves-paitaan.
Anttilan Ilves-paluuta pääsee todistamaan tupsukorvien riveihin pitkän loukkaantumisen jälkeen palaavat Balázs Sebők sekä Panu Mieho ja edellisen HIFK-ottelun huilannut Leo Lööf. Sport lähtee Tampereelle ilman Rasmus Reijolaa.

Ilves julkisti maanantaina ennen Sport-otteluaan Marko Anttilan paluu-uutisen ja hyökkääjä on tänään uuden joukkueensa kanssa kaukalossa. Anttila on asetettu Jokereista tutun keskushyökkääjän Petri Kontiolan ja loukkaantumiset selvittäneen Panu MiehonBalázs Sebők viilettää pitkästä aikaa tupsukorvien kokoonpanossa, kun hän pelaa Colton Beckin ja Nick Baptisten kanssa kakkosketjussa. 

Jouko Myrrä muokkasi edellisestä HIFK-ottelusta hyökkäysketjuja hienoisesti ja puolustuskalusto muuttuu vain yhden muutoksen verran edelliseen otteluun. Juuso Pulli väistää seitsemännen puolustajan rooliin ja hänen tilallaan nähdään yhden ottelun huilannut Leo LööfVadim Žerenko palaa kahden ottelun huilaamisen jälkeen Ilveksen tolppien väliin. 

Vaasan Sportin päävalmentaja Risto Dufva muokkasi täysin joukkueensa ketjukoostumukset edelliseen TPS-otteluun. Hyökkääjät Jure Povse ja Michael Keränen tekevät paluun kaukaloon ja Teemu Väyrynen sekä Roope Talaja puuttuvat Ilves-ottelun kokoonpanosta.

Puolustajakuusikossa Bobbo Petersson ottaa Valtteri Viljasen paikan. Sportilla maalilla torjuu Samuel Jukuri ja varalla on Juho Helander. Rasmus Reijolaa ei nähdä Tampereella. 

» Lähetä palautetta toimitukselle