Ilves-organisaatio nimitti valmentajia juniorijoukkueisiinsa − nykyinen KOOVEE-luotsi Miikka Kuusela siirtyy A-nuorten ruoriin ensi kaudella

LIIGA / Uutinen
Kuuselasta tulee Ilveksen A-nuorten päävalmentaja.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilves nimitti lauantaina juniorijoukkueidensa päävalmentajia. A-nuorten peräsimessä aloittaa ensi kaudella Miikka Kuusela. Nimetyissä on myös entinen liigapelaaja Antti Kangasniemi.

Miikka Kuusela aloittaa ensi kaudella Ilveksen A-nuorten päävalmentaja. Tällä kaudella Kuusela päävalmentaa Mestis-joukkue KOOVEEta. Aiemmin hän luotsasi LeKiä Mestiksessä.

Pelaajana Mestikseen asti edennyt Kuusela on toiminut tupsukorvien C-nuorissa apuvalmentajana vuosina 2009−11. Kaudella 2013−14 hän toimi myös Ilveksen A-nuorten apuvalmentajana.

Tällä kaudella SaiPan valmennusryhmässä toimiva Sami Hirvonen tulee ensi kaudeksi Ilveksen B-nuorten ruoriin. Hänellä on vankka tausta tamperelaisseuran valmennustehtävistä. Hän on toiminut myös Liigassa usean joukkueen erinäisissä valmennusryhmissä yhdeksällä eri kaudella. Ilveksen B-akatemian päävalmentajaksi tulee Samuli Simula.

C-nuorten päävalmentajaksi tulee entinen liigapelaaja Antti Kangasniemi, joka päätti uransa kevääseen 2018. Hän on pelannut Liigassa 295 ottelua. Kangasniemi on voittanut Ilveksen A-nuorissa pelaajana Suomen mestaruuden sekä Kajaanin Hokissa Mestiksen mestaruuden.

− Haluamme myös menestyä joukkueina, eivätkä nämä ole mielestäni millään tavalla toisiaan poissulkevia asioita – päinvastoin koventunut kilpailu ja joukkueiden entistäkin laadukkaampi arki parantavat mahdollisuuksiamme nyt ja tulevaisuudessa, sanaili Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela tiedotteessa.

− Olemme erittäin tyytyväisiä päävalmentajakaartiin, jonka olemme kiinnittäneet liigajoukkueemme ja juniorijoukkueidemme vastuuvalmentajiksi. Joukkueiden valmennusryhmät tullaan julkaisemaan kokonaisuudessaan myöhemmin,

Muokattu: 22.12.2019, kello 12.25: Simulan etunimi muokattu oikeaksi, Samuliksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle