Ilves lähtee välieriin ilman Leo Lööfiä, Tapparan Heljanko saa uuden mahdollisuuden KooKoota vastaan

LIIGA / Uutinen
Ilves aloittaa välierät ilman Leo Lööfiä.
Kuva © Jarno Hietanen

Liigan välierävaihe jatkuu lauantaina kahdella ottelulla. Tappara matkustaa Kouvolaan kuittaamaan perjantaina kokemansa jatkoerätappion. TPS puolestaan kamppailee Tampereella Ilvestä vastaan.

Kärpät seitsemässä ottelussa nujertanut Ilves aloittaa välieräsarjansa kotikaukalossaan. Tamperelaisten kokoonpano on muuttunut vain hieman ratkaisevasta seitsemännestä puolivälieräottelusta.

Hyökkääjä Tomi Iso-Mustajärvi tekee tilaa Joni Ikoselle ja 19-vuotias Leo Lööf tekee puolestaan tilaa Juuso Pullille.

Myös TPS:n kokoonpano on muuttunut aavistuksen puolivälierien viimeisestä koitoksesta. Pelikieltoaan kärsivä Jonne Tammela on ottelusta sivussa, ja hänen tilalleen on nimetty Mitch Hults. Hults pelasi edeltävän kerran 20. maaliskuuta Kärppiä vastaan.

Kouvolassa pelaa kaksi joukkuetta, jotka luottavat eilisiin kokoonpanoihinsa. KooKoo ei ole muuttanut voittavaa joukkuetta mitenkään.

Myöskään Tappara ei ole hätiköinyt kotitappionsa jälkeen, sillä joukkueen ainoa muutos on Kristian Tanuksen ja Kristian Kuuselan vaihtavat paikkoja hyökkäysketjuissa.

Ensimmäisessä osaottelussa haparoinut Christian Heljanko nauttii edelleen valmennuksen luottamuksesta ja saa välittömästi uuden mahdollisuuden näyttää osaamistaan maalin suulla.

» Lähetä palautetta toimitukselle