Ilves julkaisi odotetun uutisen – puolustaja Les Lancasterin sopimus on purettu

LIIGA / Uutinen
Lancaster pelasi Ilveksessä 150 ottelua.
Ilves ja puolustaja Les Lancaster ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Puolustajan on huhuttu siirtyvän Saksan pääsarjaan.

Kolmella kaudella Ilveksessä kiekkoillut puolustaja Les Lancaster jättää seuran. Ilves tiedotti keskiviikkona purkaneensa sopimuksen yhteisymmärryksessä Lancasterin kanssa. 

Lancaster pelasi kolmen kauden aikana Ilveksessä yhteensä 150 ottelua tehoin 24+67. Kuluvalla kaudella yhdysvaltalaispuolustajan peliaika putosi, eikä hän saanut vastuuta yhtä paljon kuin aiempina kausina. Saldoksi tällä kaudella jäi 33 ottelua ja tehot 2+7.

– Olemme yhteistyössä pelaajan ja hänen edustajiensa kanssa etsineet tilanteeseen ratkaisua, joka palvelisi niin pelaajaa kuin seuraakin. Nyt sellaisen löydyttyä kiitämme Lesiä hänen vuosistaan Ilveksessä ja toivotamme kaikkea hyvää tulevaan, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

Lancaster suuntaa ulkomaille ja uusi joukkue tiedottaa sopimuksesta myöhemmin. Hänen on huhuttu siirtyvän Saksaan.

– Olen kiitollinen mahdollisuuksista, joita Ilves on antanut minulle näiden kahden ja puolen vuoden aikana. Henkilökohtaisella tasolla tämä kausi ei tietenkään ole ollut yhtä menestyksekäs kuin aiemmat. Joskus muutos on tarpeellista, ja pääsimme onneksi yhdessä ratkaisuun kaikkien osapuolten kesken, toteaa Lancaster.

» Lähetä palautetta toimitukselle