Ilves jatkaa Myrrän komennossa tulevatkin kaudet − muulle valmennusryhmälle myös jatkoa

LIIGA / Uutinen
Myrrä luotsaa Ilvestä myös tulevina kausina.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Ilves on solminut jatkosopimukset päävalmentaja Jouko Myrrän ja muun valmennusryhmän kanssa.

Jouko Myrrä jatkaa Ilveksen päävalmentajana kaksivuotisella sopimuksella eli kevääseen 2023 saakka. 51-vuotias Myrrä nousi päävalmentajan tehtäviin kesken viime kauden ja johdatti tamperelaisryhmän runkosarjan neljänneksi. Joukkueen keräämä pistemäärä 114 oli myös seuran historian yhden kauden ennätys.

− Myrrä on erinomaisesti Ilveksen arvoihin sopiva päävalmentaja, joka on johtajana erittäin järjestelmällinen ja pystyy hallitsemaan isoa kokonaisuutta. Emme edes harkinneet toista vaihtoehtoa, vaan tämä oli seuralle selkeä valinta. Olemme äärettömän tyytyväisiä siitä, että molemmat osapuolet näkivät asiat samanlailla ja halusivat jatkaa sopimustamme, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

Myrrän apuvalmentajina toimivat Marko Ojanen ja Pasi Saarinen jatkavat myös tamperelaisryhmän penkin takana. Ojasen sopimus on kaksivuotinen ja Saarisen kontrahti kattaa ensi kauden.

Heidän lisäkseen myös maalivahtivalmentaja Markus Korhonen ja fysiikkavalmentaja Juha Koskela pistivät nimensä vuoden mittaisiin jatkosopimuksiin.

− Liigajoukkueemme valmennusryhmä on erinomainen kokonaisuus, jossa työnjako on selvä ja jokaisen ääni on kuuluvissa. Päävalmentaja kantaa vastuun isosta kokonaisuudesta, mutta toimintatapanamme on, että jokaisen mielipidettä kuunnellaan ja arvostetaan. Kaikki ryhmän jäsenet työstävät peliä sekä pelaajien kehittämistä jatkuvasti – jääkiekko on heille intohimo, Koskela kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle