Ilves ja Ondřej Roman ovat purkaneet sopimuksensa

LIIGA / Uutinen
Roman ei jatka Ilveksessä.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Tšekkiläishyökkääjä ehti pelata tupsukorvissa 12 runkosarjaottelua.

Ilves tiedotti perjantaina, että se on purkanut Ondřej Romanin sopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. Hyökkääjä teki 12 pelaamassaan runkosarjaottelussa tehot 1+3=4.

− Haluamme kiittää Ondřejta Ilveksen eteen tehdystä työstä ja toivotamme onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela tiedotteessa.

Roman oli marraskuussa Tšekin joukkueessa Helsingin Euro Hockey Tour -turnaukessa.

Käyttäjän lseppa kuva

Kommentti: Lassi Seppä

Romanin sopimuksen purussa ei ole mitään yllättävää, sillä hyökkääjän liike ei yksinkertaisesti riittänyt Ilveksen nopeaan pelitapaan. Toisenlaisessa Ilveksessä Roman olisi varmasti pärjännytkin.

Romanin lähdön myötä Ilvekselle ei juuri jää keskushyökkääjiä, kun Arttu Ruotsalainen ja Barrett Hayton poistuivat rivistöstä lainapestien päätyttyä. Lisäksi Joona Koppanen on mitä suuremmalla todennäköisyydellä lähtökuopissa samasta syystä.

Ilves saattaa joutua ongelmiin keskikaistan kavennuttua liki olemattomiin. Antti Saarela on hyvä keskushyökkääjä, muttei ole ollut isossa vastuussa alkukaudesta. Panu Mieho ja Teemu Lepaus ovat pelanneet keskellä, mutta heidänkään varaan ei voi menestystä laskea. Pitääkö tupsukoriven luottaa siihen, että iäisyyden loukkaantuneena ollut Joni Ikonen tulee alkuvuodesta takaisin ja kantaa pelipaikan mestarin roolin?

» Lähetä palautetta toimitukselle