Ilves ja Lukko saavat tärkeitä hyökkääjiään takaisin puolivälieräavauksiin

LIIGA / Uutinen
Repo palaa raumalaisten kokoonpanoon kolmen viikon tauon jälkeen.
Ilveksen ja Ässien sekä Lukon ja HIFK:n väliset sarjat käynnistyvät tänä iltana. Lisäksi KalPa ja Pelicans kohtaavat toistamiseen puolivälieräsarjassa. Kaikkien pelaavien joukkueiden kokoonpanoissa nähdään pieniä muutoksia.

Liigan puolivälierien kaksi jälkimmäistä sarjaa saadaan lauantai-iltana käynnistettyä, kun Ilves isännöi Ässiä ja Lukko HIFK:ta. Lisäksi KalPa ja Pelicans kohtaavat Kuopiossa sarjan toisessa ottelussa. 

Ilveksellä runkosarjan päättäneestä HPK-ottelusta kokoonpanossa nähdään muutoksia sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa muutoksia. Eemeli Suomi sekä Jyrki Jokipakka palaavat kokoonpanoon ja Samu Bau sekä Greg Moro ovat Ilvekseltä sivussa. Lisäksi Santeri Virtanen ottaa Miro Ruokosen paikan kokoonpanosta.

TPS-sarjan ratkaisuottelussa pelannut puolustaja Roni Sevänen on puolivälieräavauksesta sivussa ja hänen tilallaan nähdään Verneri Hellman. Markus Philips on Tampereella porilaisten seitsemäs puolustaja.

Raumalla Lukon Sebastian Repo palaa kokoonpanoon pelattuaan edellisen kerran 25. helmikuuta. Vastaavasti jo kerran loukkaantumisensa jälkeen pelannut Gabriel Fontaine on sivussa ja Henri Ikonen tuuraa häntä sentterin paikalla. HIFK:lla Juha Jääskä hyökkää ykkösketjussa ja Sebastian Dyk kolmosen laidalla Jesse Seppälän ja Otto Paajasen kanssa. Tom Hedberg on merkitty joukkueen ylimääräiseksi puolustajaksi. Eddie Larsson on kokonaan pois kokoonpanosta Leevi Teissalan tapaan.

KalPa on tehnyt muutamia muutoksia sitten perjantain ottelun, kun Kasper Simontaival puuttuu taklauksen jäljiltä kokoonpanosta ja Aleksi Klemetti pelaa nyt Matyáš Kantnerin ja Aapeli Räsäsen kanssa. Andreas Okany nostettu kokoonpanoon neljänteen ketjuun. Pelicansilta on poissa Aatu Jämsen, jonka tilalle on nostettu Otto Kivenmäki. Kivenmäki ei ole muutamaan otteluun ollut kokoonpanossa. Anton Myllärin pelikiellon johdosta Saku Salminen nousee lahtelaisten seitsemänneksi puolustajaksi.  

Tampereen ja Kuopion ottelut käynnistyvät kello 17, kun taas Raumalla kiekko tippuu jäähän kello 18.30. 

Juttua muokattu kello 12.37: Lisätty tieto Leevi Teissalan ja Miro Ruokosen poissaoloista

» Lähetä palautetta toimitukselle