Ilves ja Henrik Haapala solmivat sopimuksen ensi kaudesta

LIIGA / Uutinen
Henrik Haapala jatkaa tupsukorvissa.
Kuva © Jarno Hietanen
Viime kaudella Ilvekseen tullut Henrik Haapala jatkaa tamperelaisseurassa ensi kaudella.

Ilves tiedotti perjantaina solmineensa kautta 2022−23 koskevan sopimuksen Henrik Haapalan kanssa. Hyökkääjä saapui tupsukorviin viime kaudella ja iski yhdeksässä runkosarjaottelussa kuusi pistettä sekä 11 pudotuspeliottelussa tehot 2+7=9.

− Haapalalla on poikkeuksellisia kykyjä vaikuttaa pelin kulkuun, ja hän on parhaimmillaan kovien panosten otteluissa sekä pelien ratkaisuhetkillä. Henkka on erittäin valoisa ja energinen persoona, joka tuo joukkueeseemme ja pukukoppiimme intohimoa, voittamisen kulttuuria ja vaatimustasoa päivittäin, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela tiedotteessa.

28-vuotias hyökkääjä oli ennen Ilvekseen tuloa Jokerien pelaaja, mutta kärsi loukkaantumisesta. Näin hänen viime kautensa ei tuonut yhtään ottelua helsinkiläisten riveissä ennen siirtoa Ilvekseen.

Haapala on pelannut urallaan pitkään Liigaa Tapparassa sekä yhdet kaudet Pohjois-Amerikassa ja Sveitsissä. Palkintokaapissaan hänellä on kaksi Suomen mestaruutta kirvesrinnoista ja alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus Nuorten Leijonien mukana.

» Lähetä palautetta toimitukselle