Ilves-hyökkääjä Joona Ikonen kuukausiksi sairastuvalle – Barrett Hayton mukaan joukkuetoimintaan kuunvaihteessa

LIIGA / Uutinen
Ikonen sai osuman viime lauantaisessa Sport-kotiottelussa.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Ilves tiedotti viikon alkajaisiksi, että Joona Ikonen on loukkaantumisen takia arviolta kuukausia sivussa ja Barrett Hayton liityyy joukkueharjoituksiin ensi viikolla karanteenin jälkeen.

Joona Ikonen sai loukkaantumiseen johtaneen osuman Sport-kotiottelussa viime lauantaina ja joutui jättämään tärskyn vuoksi ottelun kesken. Nyt tamperelaisseura tiedotti, että Ikonen on sairastuvalla useita kuukausia. Ikosen huilin pituus tarkentuu tutkimusten jälkeen.

Hyökkääjä on yhdeksässä pelaamassaan ottelussa tehnyt tehot 2+3=5.

– Isossa kuvassa on valitettavaa, että meidänkin kohdallemme on alkukauden aikana osunut suuri määrä erilaisia loukkaantumisia, mikä vaikuttaa ottelukokoonpanojen rakentamiseen. Ikosen loukkaantuminen pienentää valmennusjohdon käytettävissä olevien pelaajien määrää entisestään, mutta kartoitamme erilaisia mahdollisuuksia ja mietimme toimenpiteitä tilanteen parantamiseksi, kommentoi seuran urheilujohtaja Timo Koskela loukkaantumisumaa. 

Samassa tiedotteessa tamperelaisryhmä kertoi, että tällä hetkellä omilla jäävuoroillaan harjoitteleva Barrett Hayton liittyy ensi viikolla joukkueharjoituksiin mukaan. Amerikkalaishyökkääjän karanteeni päättyy 30.10. 

» Lähetä palautetta toimitukselle