Ilves Naisille uusi päävalmentaja – Marjo Voutilainen siirtyy Kuopiosta Tampereelle

Naisten Liiga / Uutinen
Ensi kaudella Voutilainen toimii Ilveksen päävalmentajana.
Kuva © Saimi Airaksinen
Ilves Naisten uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Marjo Voutilainen. Edelliset kuusi kautta Voutilainen valmensi KalPa Naisia.

Naisten Liigassa pelaavassa KalPassa päävalmentajana toiminut 41-vuotias Marjo Voutilainen siirtyy kuuden Kuopio-kauden jälkeen Tampereelle. Voutilaisen sopimus alkaa 1. kesäkuuta ja on pituudeltaan 1+1 vuotta. 

Voutilainen kommentoi uutta pestiä Ilveksen tiedotteessa

– On hienoa päästä mukaan perinteikkääseen jääkiekkoseuraan Ilvekseen. Naisjääkiekolla on todella pitkä juuret Ilveksessä. Näitä perinteitä arvostaen ja kunnioittaen lähdetään rakentamaan tämän päivän toimintakulttuuria ja kehittämään pelaajia. Haluan tukea jokaisen pelaajan kokonaisvaltaista kehittymistä urheilijana. Tämän avulla haluan viedä joukkuetta kohti sen asettamia tavoitteita.

Päättyneellä kaudella Voutilainen sai KalPan mukaan pudotuspeleihin, vaikka vauhtia haettiinkin alemmasta jatkosarjasta. Vuosi sitten keväällä Voutilainen pääsi juhlimaan hopeaa KalPan mukana. 

Voutilaisella on kokemusta seurajoukkueessa pelaamisesta usean vuoden ajalta. Pitkä peliura päättyi JYPin paidassa Suomen mestaruuteen vuonna 2016. Hän on myös ollut tuttu kasvo maajoukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle