Ilves−Tappara-ottelussa seurataan myös jalkapallon EM-karsintaa − "Pyrimme näyttämään Huuhkajien ottelun viimeiset minuutit videokuutiolla"

LIIGA / Uutinen
Perjantain Tampereen-paikallispelin loppukättelyiden jälkeen Hakametsän show'n saattaa varastaa Huuhkajien EM-kisapaikan juhlinta.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Miesten jalkapallon EM-karsintaottelu Suomi−Liechtenstein näkyy vahvasti perjantain paikallisottelussa Ilves−Tappara, sillä se näytetään hallin käytävätelevisioissa suorana lähetyksenä. Liigaottelun päätyttyä jalkapallo-ottelun loppuhetket pyritään näyttämään hallin videotaululla.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue voi perjantaina varmistaa historiallisen ensimmäisen EM-kisapaikkansa, kun se pelaa Liechtensteinia vastaan.

Ottelu näytetään myös Hakametsän jäähallin käytävätelevisioissa, kun samaan aikaan Ilves ja Tappara kohtaavat kaukalossa.

Suomen ottelun loppuhetket pyritään näyttämään suorana lähetyksenä Hakametsän videotaululla, mikäli liigaottelu on jo päättynyt.

− Emme ole vielä saaneet Viasatilta sopimusvahvistusta takaisin, mutta pyrimme näyttämään Suomi−Liechtenstein-ottelun viimeiset minuutit videokuutiolla, paljastaa Ilves-Hockey Oy:n myyntijohtaja Timo Lehtinen.

Ilves−Tappara-ottelu alkaa kello 18.30 ja päättyy varsinaisen peliajan puitteissa tavanomaisesti kello 20.40-20.45. Suomi−Liechtenstein puolestaan alkaa kello 19.00 ja päättyy samoihin aikoihin.

Myös HIFK mainostaa, että se näyttää tänään kotiottelussaan SaiPaa vastaan EM-karsintaottelun Suomi-Liechtenstein Helsingin jäähallin televisioista.

» Lähetä palautetta toimitukselle