Ilveksessä todettu koronatartunta, illan Jukurit-ottelu peruuntuu

LIIGA / Uutinen
Ilves ei juhli Jukureita vastaan ainakaan keskiviikkoiltana.
Kuva © Tiia Mahkonen
Ilveksen liigajoukkueessa on todettu pikatestissä positiivinen koronavirustartunta. Keskiviikkoillan Jukurit−Ilves-ottelu on peruttu.

Tampereen Ilveksen liigajoukkueeseen kuuluvalla henkilöllä on todettu pikatestissä koronavirustartunta. Keskiviikkoillan Jukurit−Ilves-ottelu on tämän myötä peruttu.

Varmemman PCR-testin tulos selviää myöhemmin, ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tartuntatautiviranomainen päättää jatkotoimenpiteistä sen jälkeen.

Mikäli Ilves määrätään aiempien Liigan tartuntatapausten tapaan kahden viikon karanteeniin, siltä peruuntuu Jukurit-ottelun lisäksi yhteensä seitsemän runkosarjaottelua Ässiä, HPK:ta, HIFK:ta, Tapparaa ja Sportia vastaan.

Pikatesteissä on Liigan osalta nähty aiemmin myös virheellisiä tuloksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi
22.4.2021 19:44
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.
Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta nuoret kiekkoilijat odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen perjantaina julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.

Lue myös