Ilveksessä todettu koronatartunta, illan Jukurit-ottelu peruuntuu

LIIGA / Uutinen
Ilves ei juhli Jukureita vastaan ainakaan keskiviikkoiltana.
Kuva © Tiia Mahkonen
Ilveksen liigajoukkueessa on todettu pikatestissä positiivinen koronavirustartunta. Keskiviikkoillan Jukurit−Ilves-ottelu on peruttu.

Tampereen Ilveksen liigajoukkueeseen kuuluvalla henkilöllä on todettu pikatestissä koronavirustartunta. Keskiviikkoillan Jukurit−Ilves-ottelu on tämän myötä peruttu.

Varmemman PCR-testin tulos selviää myöhemmin, ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tartuntatautiviranomainen päättää jatkotoimenpiteistä sen jälkeen.

Mikäli Ilves määrätään aiempien Liigan tartuntatapausten tapaan kahden viikon karanteeniin, siltä peruuntuu Jukurit-ottelun lisäksi yhteensä seitsemän runkosarjaottelua Ässiä, HPK:ta, HIFK:ta, Tapparaa ja Sportia vastaan.

Pikatesteissä on Liigan osalta nähty aiemmin myös virheellisiä tuloksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Tapparan CHL-finaalipaikan kohtalo ratkeaa yhdessä ottelussa Nokia Arenalla
12.1.2022 18:17
Tapparan oli määrä mitellä Red Bull Müncheniä vastaan kaksiosaisessa välierässä, mutta koronavirus sotki kuvioita. Uusi pelipäivä ratkaisun saamiseksi löydettiin tammikuun loppupuolelta.
Uutinen
TPS seuraava koronan kurittama Liiga-seura − karanteeniajan ottelut siirtyvät myöhemmäksi
10.1.2022 17:47
Koronatartunnat pakottavat TPS:n viikoksi karanteeniin. Liiga siirtää karanteenin takia neljä ottelua.
Uutinen
Kiekko-Espoon ja HIFK:n naisten liigajoukkueiden pelit jatkuvat vasta olympialaisten jälkeen
6.1.2022 15:00
Kiekko-Espoo teki ratkaisun ensimmäisten vastustajiensa HIFK:n ja TPS:n kanssa. Myöskään HIFK ei pelaa ennen Pekingin kisoja. Syynä ottelusiirtoihin on huonontunut koronatilanne ja potentiaalisten olympiaturnaukseen valittavien pelaajien tartuntariskin minimointi.

Lue myös