Ilveksessä todettu koronatartunta, illan Jukurit-ottelu peruuntuu

LIIGA / Uutinen
Ilves ei juhli Jukureita vastaan ainakaan keskiviikkoiltana.
Kuva © Tiia Mahkonen
Ilveksen liigajoukkueessa on todettu pikatestissä positiivinen koronavirustartunta. Keskiviikkoillan Jukurit−Ilves-ottelu on peruttu.

Tampereen Ilveksen liigajoukkueeseen kuuluvalla henkilöllä on todettu pikatestissä koronavirustartunta. Keskiviikkoillan Jukurit−Ilves-ottelu on tämän myötä peruttu.

Varmemman PCR-testin tulos selviää myöhemmin, ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tartuntatautiviranomainen päättää jatkotoimenpiteistä sen jälkeen.

Mikäli Ilves määrätään aiempien Liigan tartuntatapausten tapaan kahden viikon karanteeniin, siltä peruuntuu Jukurit-ottelun lisäksi yhteensä seitsemän runkosarjaottelua Ässiä, HPK:ta, HIFK:ta, Tapparaa ja Sportia vastaan.

Pikatesteissä on Liigan osalta nähty aiemmin myös virheellisiä tuloksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.
Uutinen
Kahdet yt-neuvottelut läpikäyneen Pelicansin tilikausi tappiolle − muun muassa Valtteri Bottas yhtiön hallitukseen
26.8.2021 14:42
Lahtelaisten liikevaihto viime kaudella oli hieman yli viisi miljoonaa euroa. Yhtiö joutui ottamaan kauden aikana myös lainaa.

Lue myös