Ilveksen ykkösvahti Marek Langhamer on sivussa kolmannesta välierästä

LIIGA / Uutinen
Ilveksen ykkösmaalivahti ei pelaa tänään.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilveksen ja Pelicansin välinen välieräsarja jatkuu Tampereella jännittävistä asetelmista. Ilveksen kokoonpanoon palaa joukko tärkeitä pelaajia, mutta joukkueen ykkösvahti Marek Langhamer on sivussa. Pelicans säilyttää kokoonpanonsa ennallaan.

Ilveksen ja Pelicansin välinen välieräsarja käynnistyi kahdella Lahdessa pelatulla ottelulla. Sarja jatkuu kutkuttavista asetelmista torstai-iltana Tampereella otteluvoittojen ollessa tasan 1–1. 

Ilveksellä kolmanteen välierään paluun kaukaloon tekevät hyökkääjistä Jarno Koskiranta, Aku Räty ja Balázs Sebők. Lauantaina pelanneet Samu Bau, Jani Nyman ja Miro Ruokonen ovat sivussa.

Puolustuksessa ainoa muutos nähdään seitsemännen puolustajan tontilla, kun Tuomas Salmela luovuttaa paikkansa Jarkko Parikalle. Lisäksi joukkueen ykkösmaalivahti Marek Langhamer on illan ottelusta sivussa, joten Jakub Málek saa torjuntavastuun ja varamaalivahtina on Ondřej Bizoň

Koskirannan johtamassa nelosketjussa laidoilla pelaavat Eetu Päkkilä ja Santeri Virtanen, Räty hyökkää ykkösketjussa yhdessä Petri Kontiolan ja Henrik Haapalan kanssa sekä Sebőkin johtamassa kakkosketjussa laidoilla viilettävät lauantaina Ben Bloodin taklauksen kohteena ollut Eemeli Suomi ja Joona Ikonen

Pelicansin kokoonpano säilyy ennallaan lauantain toisesta välierästä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle