Ilveksen venäläisvahti Žerenkolle ensimmäinen torjuntavuoro Liigassa, Pelicans sorvaa kokoonpanoaan reilummalla kädellä

LIIGA / Uutinen
Vadim Žerenko saa vastuuta tolppien välissä.
Kuva © Tiia Mahkonen
Ilves ja Pelicans kohtaavat tiistain ainoassa liigaottelussa.

Ilves isännöi Hakametsässä Pelicansia illan Liiga-kierroksella. Tupsukorvat ovat voittaneet molemmat kauden aiemmat ottelunsa, kun se on kaatanut sekä TPS:n että Tapparan.

Lahtelaiset ovat neljästä ottelustaan keränneet seitsemän pistettä. Sarjasijoitus Pelicansilla on neljäs. Lahtelaisten Lukáš Jašek on aloittanut kauden vahvasti ja majailee pistepörssin kuudennella tilalla pistein 1+5=6.

Tiistai-illan kokoonpanoissa on hieman muutoksia joukkueiden edellisten otteluiden miehityksiin, sillä Ilves-maalilla ensimmäisen runkosarjaottelunsa torjuu venäläinen Vadim Žerenko. Aiemmissa otteluissa pelannut Marek Langhamer on varavahtina.

Toisena muutoksena Ilveksellä nelosketjussa Eetu Päkkilä tekee tilaa Miro Nallille.

Lahtelaisten riveissä Emil Larmi palaa tolppien väliin. Hyökkäyksessä Aatu Jämsen palaa kakkosketjuun ja Juuso Jämsen siirtyy nelosvitjaan.

Niklas Nordgren ja Konsta Hirvonen ovat Pelicansilta sivussa. Puolustuksessa Alex Lindroos pelaa ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella, kun taas Topias Vilén ei ole kokoonpanossa. Lisäksi Leevi Tukiainen ottaa paikan nelosketjusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle