Ilveksen takalinjoille tuhti annos kokemusta – AHL-konkari Czuczman ja Jokipakka vahvistavat pakistoa

LIIGA / Uutinen
Kevin Czuczman edusti useamman vuoden ajan Wilkes-Barre/Scranton Penguinsia.
Kuva © Gregory Vasil
Tampereen Ilves uutisoi kolmesta uudesta pelaajahankinnasta ja kolmesta jatkosopimusta.

Ilves vahvistaa ensi kauden joukkuettaan uusilla hankinnoilla. Tulevalla kaudella puolustuksessa luutivat muun muassa kanadalaispuolustaja Kevin Czuczman ja kasvattajaseuraansa palaava Jyrki Jokipakka, jonka sopimuksesta Jatkoaika uutisoi aiemmin. Hyökkäystä vahvistamaan saapuu Calgary Flamesin organisaatiossa pelannut Eetu Tuulola. Kaikkien kolmen sopimukset ovat vuoden mittaiset.

Czuczman edusti edeltävällä kaudella AHL-seura Iowa Wildia, jossa pelasi yhteensä 48 ottelua. 31-vuotias Czuczman on pelannut yhteensä 450 AHL-runkosarjaottelua sekä 15 NHL-runkosarjaottelua niin New York Islandersissa kuin Pittsburgh Penguinsissa.

– Kevin Czuczman on erittäin kokenut, isokokoinen, monipuolinen ja hyvin liikkuva puolustaja, joka tuo joukkueeseemme myös johtajuutta, urheilujohtaja Timo Koskela kertoo seuran tiedotteessa.

Ilves kertoo myös tehneensä jatkosopimukset hyökkääjien Joonas Odenin ja Emil Järventien sekä puolustaja Dominik Mašínin kanssa. Mašínin sopimus kattaa ensi kauden, Odenille lisättiin olemassa olevaan sopimukseen kausi 2023−24. Järventien kontrahti on 2+1-vuotinen.

Uutista täydennetty 23.6.2022 kello 18.10: tarkennettu Odenin sopimuksen olevan lisävuosi.

» Lähetä palautetta toimitukselle