Ilveksen pikatestin positiivinen koronatapaus vahvistui − joukkueen karanteeni peruu kuusi ottelua

LIIGA / Uutinen
Ilves joutui karanteeniin.
Kuva © Samuli Huikuri
Joukkueen karanteeni on toistaiseksi omaehtoinen ja se odottaa terveysviranomaisten ohjeita. Aiemmin pikatestillä todettu koronavirustartunta varmistui PCR-testissä. Ilveksen runkosarjaotteluita perutaan tapauksen vuoksi.

Ilveksen joukkueen toiminta on keskeytetty varmistuneen koronavirustartunnan vuoksi. Pelaajalla ilmennyt tartunta havaittiin ensin pikatestillä ja myöhemmin varmistettiin PCR-testauksella.

Ilvekseltä peruuntuu koronatartunnan ilmenemisen myötä kuusi runkosarjan ottelua.

Joukkue on aloittanut omaehtoisen karanteenin ja odottaa nyt terveysviranomaisten ohjeita jatkotoimenpiteistä. Tartunnan saanut henkilö on asetettu eristykseen ja terveysviranomaiset ovat käyneet läpi kaikki mahdollisesti altistuneet henkilöt.

Nyt karanteenin aloittaneiden pelaajien karanteeni päättyy 5. huhtikuuta. Tapaukseen liittyvät henkilöt testataan mahdollisten oireettomien tartuntojen varalta.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta nuoret kiekkoilijat odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen perjantaina julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.
Haastattelu
Miro Nalli karautti karanteeniarjesta Ilveksen tehomieheksi − "Ajattelin, että jos saan maalivahdin sivuttaisliikkeeseen, niin samalta puolelta voi aueta tilaa"
6.4.2021 21:57
Ilves palasi koronakaranteenista ottelussa Sportia vastaan eikä antanut isännille sanan sijaa. Tupsukorvien laituri Miro Nalli kertoi, miten pelaaminen tauon jälkeen sujui ja millaista kahden viikon karanteenia oli viettää.

Lue myös