Ilveksen maalivahti vaihtuu pronssiotteluun ja Johansson palaa kokoonpanoon, KooKoolla vain pieniä muutoksia

LIIGA / Uutinen
Simon Johansson pelaa pronssiottelussa.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilves ja KooKoo pelaavat sunnuntaina pronssimitaleista. Vaikka Simon Johansson palaakin tupsukorvien takalinjoille, on Jarkko Parikka sieltä poissa. Kouvolalaisten pakka ei juuri sekoitu välieristä.

Välieräsarjansa hävinneet joukkueet Ilves ja KooKoo kohtaavat sunnuntaina Liigan pronssiottelussa Tampereen Nokia Arenalla. Ilves pelaa mitalista Liiga-tasolla ensimmäistä kertaa 21 vuoteen ja KooKoolle kerta on pääsarjatasolla ensimmäinen.

Ilveksellä ottelun kokoonpanoissa suurin huomio kiinnittyy maalinsuulle, jossa Marek Langhamerin sijaan on Vadim Žerenko. Puolustuksesta puuttuu Jarkko Parikka, mutta Simon Johansson palaa tositoimiin. Hyökkääjien osalta tapahtuu kierrätystä viimeiseen välierään nähden. Loukkaantumisesta kärsinyt Henrik Haapala on tupsukorvien ykkösketjussa. Sen sijaan maaliruisku Nick Baptistea ei pronssipelissä nähdä.

KooKoolla hyökkäysvitjat pysyvän samoina viimeiseen Tappara-sarjan otteluun nähden. Puolustuksessa Kalle Loponen tulee Alexander Bonsaksenin vierelle ja Juho Rautanen Peetro Seppälän rinnalle. Kouvolalaisten maalia vartioi Nick Malik.

» Lähetä palautetta toimitukselle