Ilveksen kokoonpanossa myllerrystä, Kousa kauden ensimmäiseen otteluunsa

LIIGA / Uutinen
Kousa palaa Pelicans-nuttuun.
Kuva © Pasi Lepola (www.pasilepolaphotography.com)
Puolustajaosastolla Ilveksen Dominik Mašín ja Pelicansin Mikko Kousa pelaavat ensimmäiset ottelunsa. Brad Lambert ja Anssi Löfman vahvistavat joukkueidensa hyökkäyksiä poissaolojen jälkeen.

Ilveksen kohtaa HIFK:n kotijäällään. Tupsukorvien kapteeni Eemeli Suomi ei ole joukkueen kokoonpanossa loukkaantumisen vuoksi. Myös Balázs Sebők, Antti Saarela ja Santeri Virtanen ovat sivussa.

Nuoret Joona Korhonen ja Jakub Kos hyppäävät tositoimiin. Ottelu on 18-vuotiaalle Kosille liigauran ensimmäinen. Dominik Mašín pelaa Ilveksen takalinjoilla Liigan debyyttiottelunsa. Hänen parinaan on Tuomas Salmela

HIFK:lla Roni Hirvonen tekee paluun kokoonpanoon ja Micke-Max Åsten on 13. hyökkääjä. Puolustaja Mico Luoto putoaa miehistöstä.

JYPin ja KooKoon välisessä ottelussa Brad Lambert palaa kokoonpanoon kolmosvitjaan. Samuel Helenius siirtyy neloseen. Jere-Matias Alanen ja Niko Seppälä eivät illan ottelussa pelaa. Kouvolalaisilta sivussa on Miska Siikonen ja hänen paikkansa ottaa Eetu Paasovaara.

KalPa ja Ässien mittelössä kotijoukkue lähtee iltaan tismalleen samalla kokoonpanolla kuin edelliseen peliinsä. Porilaisten ainut muutos on puolustuksessa, kun Jacob Andersson putoaa kakkosparista seitsemänneksi pakiksi ja Aleksi Heimosalmi liikkuu hänen paikalleen.

Lahdessa Pelicans ottaa mittaa Jukureista. Mikko Kousa pelaa turkoosipaidoissa kauden avausottelunsa Mikko Kokkosen parina. Lahtelaisten hyökkäyksessä Niklas Nordgren vaihtuu Leevi Tukiaiseen. Mikkeliläiset saavat Anssi Löfmanin takaisin pelaavaan miehistöönsä.

Pekka Virran luotsaama SaiPa saa päävalmentajalle tuttuja vieraita Raumalta, kun Lukko saapuu Lappeenrantaan. Dominik Lakatoš vapautui pelikiellostaan ja on kotijoukkueen vahvuudessa. Hyökkäysketjut Virta on laittanut laitahyökkääjien osalta uusiksi.

Lukolla edellispelissä ensimmäiset liigavaihtonsa ylimääräisenä hyökkääjänä pelannut Iivari Säkkinen on mukana neljosketjussa.

Muokattu: 20.10.2021, kello 12.31: Lisätty tieto Kosin liigadebyytistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle