Ilveksen ensi kauden valmennusryhmä on nyt valmis – Lauri Merikivi ja Joonas Tanska liittyvät valmennukseen

LIIGA / Uutinen
Lauri Merikivi tekee paluun Liiga-joukkueen penkin taakse Ilveksessä.
Kuva © Pasi Mennander
Tampereen Ilves on tehnyt 1+1-vuotiset valmentajasopimukset Lauri Merikiven ja Joonas Tanskan kanssa. Samalla Ilves tiedotti Jukka Järvisen liittyvän joukkueen huoltoryhmään.

Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana tällä kaudella toiminut Lauri Merikivi on ensi kaudella yksi Ilveksen apuvalmentajista. 40-vuotias Merikivi on kerryttänyt valmennuskokemustaan nuorisomaajoukkueiden lisäksi päävalmentajana Heinolan Peliittojen Mestis-joukkueessa sekä Kärppien naisten SM-joukkueessa. Liigassa Merikivi valmensi viimeksi kaudella 2018–2019, jolloin hän toimi JYP:in päävalmentajana aina tammikuuhun saakka.

HPK:sta Ilvekseen saapuva Joonas Tanska on toiminut apuvalmentajana Liigassa yhdentoista kauden ajan. Valmennuskokemusta Liigasta on HPK:n lisäksi kertynyt HIFK:sta, jossa hän voitti kerran SM-hopeaa ja kahdesti SM-pronssia.

– Pystyäksemme vielä parantamaan urheilullista panostamme kirkkaimpien mitalien tavoittelussa, lisäämme nyt apuvalmentajiemme määrää yhdellä, mikä mahdollistaa pelaajillemme ohjatun lisä- ja oheisharjoittelun määrän kasvattamisen sekä kokonaisvaltaisen urheilullisuuden vaatimisen ja kehittämisen, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi tuoreita valmentajasopimuksia seuran tiedotteessa.

Myös Ilveksen huoltoryhmä kokee pienen muodonmuutoksen, kun Jukka Järvinen hyppää Nokia-areenan toisesta kopista Ilveksen matkaan. Järvinen keventää Ilveksen pitkäaikaisen huoltajakaksikon Janne Janssonin ja Lasse Laukkasen työkuormaa. Laukkanen on tulevalla kaudella Ilveksen mukana vain kotipeleissä.

Antti Pennasen johdattamassa valmennusryhmässä jatkavat apuvalmentajat Pasi Saarinen ja Jarkko Näppilä sekä maalivahtivalmentaja Markus Korhonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle