Ilveksen Lancaster ja Haapala eivät pelaa pronssiottelussa − HIFK:n Lundellille liigadebyytti

LIIGA / Uutinen
Petri Kontiolan mittava ura päättyy pronssiottelussa.
Kuva © Jarno Hietanen
Liigan pronssimitalien kohtalo ratkaistaan torstaina. Konkarihyökkääjä Petri Kontiolan mittava ura saa päätöksensä Ilveksen ja HIFK:n välisessä mittelössä. Kasper Lundell pelaa ensimmäisen liigamatsinsa.

Ilves ja HIFK iskevät torstaina yhteen Nokia-areenalla ottelussa, jonka panoksena on Liigan pronssimitalit. Kumpikin joukkue on ehtinyt odotella kauden viimeistä ottelua tappioihin päättyneiden välieräsarjojen jälkeen hyvän tovin.

Petri Kontiola johdattaa Ilveksen kolmosvitjan pronssiotteluun uransa päätöspelissä. Laidoilleen hän saa Eetu Päkkilän ja Aku Rädyn.

Ilveksen riveistä puuttuvat huippupuolustaja Les Lancaster sekä hyökkääjä Henrik Haapala. Puolustuspään viilauksen myötä Greg Moro nähdään tamperelaisten seiskapakkina. Tupsukorvien maalia vartioi Marek Langhamer.

HIFK:lla kokoonpanoon nousee ensimmäiseen liigapeliinsä nuori Kasper Lundell ja kokenut Otto Paajanen on sivussa, samoin kuin Roni Hirvonen. Helsinkiläiset ovat tehneet myös pieniä viilauksia ketjukoostumuksiinsa. Tolppien välistä löytyy tuttuun tapaan Roope Taponen.

» Lähetä palautetta toimitukselle