Ilveksen Laaksonen loukkaantui runkosarjan päätöspelissä − SaiPa-sarja jäänee kokonaan väliin

LIIGA / Uutinen
Laaksonen poistui kättään pidellen pukusuojaan.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilveksen nuori huippupuolustaja Oskari Laaksonen joutuu peleistä viikoksi sivuun. Hän loukkasi kättään Lukkoa vastaan torstain ottelussa.

Ilves kohtaa SaiPan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Paras kolmesta -systeemillä pelattavan sarjan kamppailut käydään viikonlopun ja ensi viikon tiistain aikana.

Torstaina pelatussa runkosarjan päätösottelussa Ilveksen Oskari Laaksonen loukkasi kättään keskialueella pelitilanteessa ja jätti pelin tuskaisen näköisenä kesken.

Tamperelaisseura ilmoitti perjantaina Twitter-tilillään, että nuorten maailmanmestari palaa tupsukorvien kokoonpanoon vasta mahdolliseen puolivälieräsarjaan − tai vaihtoehtoisesti joukkueen kauden ollessa jo ohi.

Kommentti: Lassi Seppä

Laaksonen on ollut pirteä ilmestys tupsukorvien alakerrassa tällä kaudella. Pudotuspelien alkaessa virtuoosit toki loistavat edelleen, mutta romuluiset vastustajien duunarit ottavat heiltä aiempaa tiukemmin tilan ja ajan pois.

Laaksosen loukkaantuminen on Ilvekselle ilman muuta paha takaisku, mutta esimerkiksi Niko Peltolan rooli korostuu, ja hänen on vastattava huutoon − pelasi nuori maailmanmestari tai ei.

» Lähetä palautetta toimitukselle