Ilvekselle iso menetys - Leino pitkällä sopimuksella SHL:ään

LIIGA / Uutinen
Leinon uusi osoite löytyy Ruotsista.
Kuva © Saana Hakala
Ilveksessä tehokkaan kauden pelannut keskushyökkääjä Robert Leino siirtyy SHL:ään.

Robert Leinolla oli optio ensi kaudesta Ilveksen kanssa, mutta hän jätti sen käyttämättä. 27-vuotias hyökkääjä jatkaa pelejään SHL:ssä, kun hän teki kolmivuotisen sopimuksen Örebron kanssa.

Leinolle päättynyt kausi oli uran tehokkain Liigassa, kun hän iski 57 ottelussa tehot 11+32. Hän oli joukkueen toiseksi tehokkain pistemies yhdessä Arttu Ruotsalaisen kanssa. 

− Robert on jännittävä pelaaja, jota olemme seuranneet jo kauan. Saamme parhaassa iässä olevan pelaajan, jolla on hyvä pelinkäsitys ja syöttötaito. Hän on myös taitava aloittaja ja vahvistaa keskushyökkääjistöämme. Robert on tärkeä pala joukkueemme rakennusta, Örebron urheilujohtaja Niklas Johansson kertoi.

Örebrossa Leino ei ole joukkueen ainut suomalaisedustaja, sillä joukkueessa pelaavat myös puolustajat Robin Salo ja Rasmus Rissanen sekä hyökkääjä Joonas Rask ja Sakari Salminen.

− Olen erittäin iloinen, että tämä asia selvisi ja pääsen liittymään Örebrohon. Tunnen Joonas Raskin entuudestaan ja hän kertoi hyviä asioita seurasta. Odotan innolla joukkueeseen saapumista, Leino kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle