Ilomäki vahvistamaan TUTOn puolustusta

MESTIS / Uutinen
Kuva © Saimi Airaksinen
TUTO on tehnyt sopimuksen Hokissa viime kauden luutineen puolustaja Valtteri Ilomäen kanssa.

Valtteri Ilomäki siirtyy TUTOon ensi kauden kattavalla sopimuksella. Viime kauden 23-vuotias puolustaja kiekkoili Kajaanin Hokissa. Kajaanilaisryhmässä Ilomäki pelasi 44 ottelua ja kokosi niissä tehot 2+8=10. 

Tamperelaislähtöinen Ilomäki on pelannut urallaan 57 liigaotteluakin Ilveksen riveissä. Mestiksessä hän on edustanut Hokin lisäksi aiemmin myös LeKiä. Ilomäeltä löytyy lisäksi yhden kauden kokemus Ruotsin Allsvenskanistakin.

− Haimme puolustukseen lisää kokemusta. Ilomäellä on osaamista vahvaan puolustuspeliin, ja lisäksi puolustajistamme ainoastaan Manu Rädyllä on rightin maila, joten olimme todella tyytyväisiä, että Valtteri halusi tulla Turkuun ja TUTOon, turkulaisryhmän päävalmentaja Antti Virtanen kertoi.

− Mies on kartoittanut kokemusta niin Liigasta, Ruotsista kuin Mestiksestäkin, joten ammattimiehestä on kysymys. Varusmiespalvelu häiritsi hieman viime kautta, mutta nyt mies on velvollisuudet valtiolle suorittanut, joten hän pääsee aloittamaan puhtaalta pöydältä TUTO-paidassa.

TUTOlla on tällä hetkellä sopimukset 19 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle