Illan ainoa Mestis-ottelu päättyi Tuton juhliin Kooveen kustannuksella

MESTIS / Uutinen
Turkulaisvieraat olivat vahvoja taistellessaan pisteet Tampereelta
Kuva © Jarno Hietanen
Tasaisesti edennyt ottelu ryöpsähti viimeisellä kymmenellä minuutilla ja turkulaisvieraat juhlivat 2–5 vierasvoittoaan.

Ottelun avausmaalista vastasi Koovee Eppu Varjamon laukoessa kiekon ylivoimalla Tuton maaliin avauserän kuudennella minuutilla. Kauan tamperelaiset eivät ehtineet juhlia johtoaan, sillä turkulaisvieraat tasoittivat taiston erän puolen välin jälkeen Mark Viitasen laukauksella.

Tamperelaisten illan toisesta maalista vastasi Aleksi Tiala ja ja turkulaisten seuraavat maalit iskivät Kristian Tuohilampi, Kasper Simontaival ja tyhjään maaliin Mikko Laine sekä Juho Mäkelä. VIerasjoukkue juhli lopulta 5–2-voittoa.

Entinen Tuto-vahti Kimmo Rautiainen torjui tamperelaisryhmän maalilla 26 laukausta ja turkulaisten maalilla ollut Kari Piironen merkkautti tilastoihin 31 torjuntaa.