Ilkka Pikkarainen siirtyy Elomon ja Nummelinin joukkueeseen Norjaan

Muut Sarjat / Uutinen
Pikkarainen edusti KalPaa keväällä 2019.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Konkarihyökkääjä Ilkka Pikkarainen siirtyy norjalaiseen Storhamariin koeaikasopimuksella.

Hyökkääjä Ilkka Pikkarainen siirtyy Norjan liigassa pelaavaan Storhamariin koeajalle. Koeaika kattaa harjoitusottelut ruotsalaista Timrå IK:ta ja saksalaista Fischtown Penguinsia vastaan.

Seuran valmennuksesta löytyy suomalaisväriä, sillä päävalmentajana toimii TUTOa viime kaudet luotsannut Miika Elomo sekä apuvalmentajana puolustajalegenda Petteri Nummelin. Seura on myös aiemmilta kausilta tuttu CHL:stä, tällä kaudella Storhamar ei liigaan päässyt.

Storhamarin urheilutoimenjohtajan Jon-Hroar Nordstrøm uskoo Elomolle ja Nummelinille tutun hyökkääjän tuovan joukkueeseen vahvan panoksen.

− Ilkka on kokenut pelaaja, ja on jännittävää nähdä hänet pelaamassa. Elomo ja Nummelin tuntevat hänet hyvin ja testaavat mielellään hänen nykykuntonsa. Ilkka on fyysinen pelaaja, joka tekee paljon töitä, näyttää esimerkkiä joukkueelleen ja pelaa kovaa, Nordstrøm kuvailee uutta pelaajaansa.

Pikkarainen, 38, on pelannut mittavan uran Liigassa, yhteensä 566 ottelua, joukkueinaan HIFK, Pelicans, TPS ja KalPa. Kauden 2018-2019 Pikkarainen aloitti Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Ravensburgissa, kunnes siirtyi kevääksi KalPaan, jossa pelasi 16 ottelua tehoin 5+5.

» Lähetä palautetta toimitukselle