Ilkka Pikkarainen palaa vihdoin kotiin Iisalmeen − "Ei tarvinnut kauaa miettiä"

MESTIS / Uutinen
On kotiinpaluun aika.
Kuva © Jarno Hietanen
Vuosia Pohjois-Amerikan ja Euroopan kaukaloita kiertänyt Ilkka Pikkarainen palaa kotiseudulleen Ylä-Savoon.

Ilkka Pikkarainen, 38, palaa kotiin. Aivan Iisalmen vieressä Sonkajärvellä syntynyt mies liittyi IPK:n harjoitusvahvuuteen maanantaiaamuna. Seuran ja pelaajan tavoite on saada sopimusasiat kuntoon mahdollisimman pikaisesti.

− Mahdollisuus miehen kotiuttamiseen tuli hieman yllättäen, joten pelaajabudjettimme on suurilta osin jo käytetty. Samanlaisia mahdollisuuksia ei kuitenkaan kovin usein tule vastaan, joten teemme kaikkemme, että saamme "Pikun" matkaan, kommentoi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola seuran verkkosivuilla.

Iisalmessa juniori-ikäisenä pelannut Pikkarainen on niittänyt mainetta peräti NHL:ssä 31 ottelun verran. Parhaiten hän on kuitenkin tullut tunnetuksi värikkäistä tempuistaan Liigassa. Parhaalla kaudella Pikkarainen on summannut Liigassa 37 tehopistettä.

− Hienoa saada kokenut ammattipelaaja, joka on pelannut upean uran maailmalla mukaan. Pikkarainen on mahtava esimerkki meidän pelaajillemme ammattimaisuudesta ja tuo varmasti hyvää pöhinää joukkueeseen. Kun tälläinen tilaisuus siunaantui, ei kauaa tarvinnut miettiä tartummeko siihen, kommentoi IPK:n päävalmentaja Niko Härkönen.

» Lähetä palautetta toimitukselle