Ilkka Heikkinen palaa liigajäille synnyinkaupungissaan − Lukko saa vahvistusta ennestään hurjaan puolustukseensa

LIIGA / Uutinen
Heikkinen edusti Liigassa viimeksi TPS:ää.
34-vuotias Ilkka Heikkinen palaa Liigaan. Miehen uusi osoite on Rauman Lukko ja sopimus kestää kauden loppuun asti.

Ilkka Heikkinen, 34, palaa synnyinkaupunkiinsa Raumalle. Sopimus Lukon kanssa kattaa loppukauden. Heikkinen edusti kolme edelliskautta TPS:ää. Edelliskaudella 55 ottelussa syntyi peräti 40 tehopistettä.

− Meille iso hankinta tässä kohtaa. Äärettömän iloinen, että tällainen lisä puolustukseen saatiin tässä kohtaa. Saadaan seuran oma pelaaja vielä kerran taistelemaan seuran värien puolesta. Olemme pitäneet Ilkan kanssa yhteyttä ja keskustelleet mahdollisuudesta palata Lukkoon. Tässä kohtaa se realisoitui, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo tiedotteessa.

Kokenut puolustaja on ollut alkukauden pelaamatta. Hän kertoo tiedotteessa halunneensa ottaa etäisyyttä jääkiekkoon. Mies teki taukonsa aikana muun muassa remonttia.

− Onhan sitä aina haaveillut, että saisi vielä Raumalla pelata. Varsinkin kun ulkomailla olin, niin kaipailin kotikaupunkiani. Sattuneista syistä asia ei koskaan konkretisoitunut, mutta nyt kesästä asti olemme Kalle Sahlstedtin kanssa olleet juttusilla asiasta. Mulla oli rehellisesti sanottuna motivaatio-ongelmia kesällä rankan viime kauden jälkeen. Tuntui, että jaksanko vielä, Heikkinen pohtii.

Heikkisen sopimuksen myötä Ilveksestä lainalla Lukossa ollut Olli Vainio palaa Tampereelle.

» Lähetä palautetta toimitukselle