Iiro Pakarinen kolmivuotisella sopimuksella Jokereihin − "Kamppailemme ihan varmasti siitä kirkkaimmasta"

KHL / Uutinen
Pakarinen (81) nähdään jatkossa jokeripaidassa.
Kuva © Emil Hansson www.hanssonsphoto.net
Jokerit on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen hyökkääjä Iiro Pakarisen kanssa. Viimeksi Pakarinen pelasi Barys Nur-Sultanissa.

Kolmivuotisen sopimuksen tehnyt Iiro Pakarinen aloittaa ensi kaudella kolmannen KHL-kautensa. Kaudella 2018-19 hän edusti Metallurg Magnitogorskia ja viime kaudella Barys Nur-Sultania. Kautta vaivasi loukkaantuminen, ja otteluita kertyi vain 22.

− Olo on tosi onnellinen ja etuoikeutettu, että pääsee Jokereihin pelaamaan. Hieno seura, jolla on hienot perinteet, ja joukkue on varmasti vahva ensi kaudellakin. Kamppailemme ihan varmasti siitä kirkkaimmasta, Pakarinen kommentoi siirtoaan.

Ennen KHL-uraansa Pakarinen pelasi neljä kautta Pohjois-Amerikassa. Hän ei onnistunut vakiinnuttamaan paikkaa Edmonton Oilersin NHL-miehistössä, vaikka otteluita kertyikin jokaisella kaudella. Liigassa hän edusti KalPaa ja HIFK:ta kaikkiaan 231 ottelussa.

− Pakarinen on pelannut kuudella viime kaudella NHL:ssä ja KHL:ssä. Hän tuo hyökkäykseemme suoraviivaisuutta, on vahva kamppailemaan ja omaa hyvän laukauksen. Lisäksi hänen työmoraalinsa on illasta toiseen korkealla tasolla, Jokerien GM Jari Kurri kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle