IS: SaiPa naarasi kanadalaispuolustajan Tšekin pääsarjasta − myös Ville Meskanen matkaa Lappeenrantaan

LIIGA / Uutinen
IS:n mukaan Ville Meskanen antaa ensi kaudella kiekolle kyytiä SaiPassa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti / https://www.instagram.com/fotokuutti
Ilta-Sanomien tietojen mukaan puolustaja Aaron Irving sekä KooKoossa tällä kaudella kiekkoileva hyökkääjä Ville Meskanen ovat ensi kaudella SaiPan pelaajia.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan SaiPa on tehnyt ensi kautta silmällä pitäen kaksi pelaajahankintaa. Kanadalainen puolutaja Aaron Irving saapuu Lappeenrantaan Tšekin pääsarjaseura Litvinovista, jossa hän on pelannut kaksi edelliskautta. Ville Meskanen on puolestaan tällä hetkellä KooKoon riveissä.

Irving, 26, on pelannut Euroopassa kaudesta 2018−19 lähtien niin Norjassa, Ruotsissa kuin nyt Tšekissäkin. Täämän kauden joukkueessaan Litvinovissa hän oli sisäisen pistepörssin kolmas tehoillaan 10+15=25. Irving on Nashville Predatorsin NHL-varaus kesän 2014 varaustilaisuuden kuudennelta kierrokselta.

Meskanen, 26, oli pelannut Liigaa vain kasvattajaseurassaan Ilveksessä ennen kuin siirtyi täksi kaudeksi KooKoohon. Vuodet 2018−20 hän vietti AHL:ssä. Kouvolalaisjoukkueessa hän pelasi 60 runkosarjaottelua ja teki niissä 18+14=32 tehopistettä. KooKoo selvitti myös tiensä ensimmäisen pudotuspelikierroksen kautta puolivälieriin. Viisi pudotuspeliottelua ovat tuoneet Meskaselle 1+2=3 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle