IS: Jens Lööke ja Axel Holmström siirtyvät vahvistamaan Björklöveniä

LIIGA / Uutinen
Jens Lööke siirtyy Hockey Allsvenskaniin.
Ilta-Sanomat uutisoi Sportin kaksikon Jens Lööken ja Axel Holmströmin siirtyvän Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Björklöveniin loppukaudeksi.

Ilta-Sanomien uutisoinnin mukaan Sportin kaksikko Jens Lööke ja Axel Holmström siirtyvät Hockey Allsvenskanissa, eli Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Björklöveniin. Kaksikko vahvistaa Björklöveniä kauden loppuun saakka.

25-vuotias Lööke on pelannut valtaosan urastaan Ruotsissa. Hän on myös pelannut kaksi kautta Arizona Coyotesin farmiseura Tuckson Roadrunnersissa ja pelaa ensimmäistä kauttaan Liigassa. Sportin paidassa Lööke on pelannut 37 ottelua joissa ovat syntyneet tehopisteet 12+17=29. Lööken siirrosta uutisoi myös ruotsalainen Expressen.

Holmström pelaa toista kauttaan Liigassa ja Sportissa. Kaudeksi 2021-22 Vaasaan siirtynyt Holmström on pelannut Liigassa 107 ottelua ja tehnyt 61 tehopstettä, joista 20 on maaleja. Hän on viihtynyt suurimman osan urastaan Ruotsissa ja käynyt pelaamassa kolmen kauden mittaisen ajanjakson Detroit Red Wingsin AHL-kumppanissa Grand Rapids Griffinssä.

» Lähetä palautetta toimitukselle