IS Cup 4: Ennätysmäärä joukkueita useasta Euroopan maasta

Muut Sarjat / Uutinen
Kuva © NHLGamer
IS Cupin lohkojako on nyt selvillä ja joukkueiden hurja pelirupeama alkaa tänään. Suurin osa joukkueista on suomalaisia, mutta turnaukseen osallistuu myös konsolikiekkotiimejä muista Euroopan maista.

IS Cupiin ilmoittautuneet joukkueet jaettiin lohkoihin lauantai-iltana 12.10. Osallistuvia joukkueita on peräti 73 ja ne jaettiin kymmeneen 7-8 joukkueen lohkoon. 

Enemmistö osallistujista on suomalaisia, mutta mukana on myös joukkueita Ruotsista, Saksasta, Ranskasta, Venäjältä, Sveitsistä ja Itävallasta. IS Cup 4 on osallistujamäärältään suurin ja kansainvälisin tähän mennessä järjestetty IS Cup-turnaus.

Pelitahti tulee olemaan hyvin rivakka, sillä lohkovaihe pitää olla pelattuna 20.10. mennessä. Lohkovaiheen jälkeen jokaisesta lohkosta jatkoon pääsee kolme eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta. Näiden 30 joukkueen lisäksi jatkoon pääsee jäljellä olevista vielä kaksi joukkuetta, jotka ovat saaneet eniten pisteitä peliä kohden. Yhteensä pudotuspeleissä nähdään siis 32 konsolikiekkotiimiä.

Kuva © NHLGamer.com

Pudotuspeleihin etenevät joukkueet jatkavat kamppailuja 28.10. - 6.11. Pudotuspeleissä selviää, mitkä neljä joukkuetta pelaavat itsensä GameXpo-messuille finaalitapahtumaan, joka järjestetään 15. - 16.11.

Turnauksen voittajalle on luvassa 3500€, toiselta sijalta joukkue kuittaa 1000€ ja kolmannelta 500€.

Juttua muokattu 13.10. klo 21.42: Päivitetty pudotuspelien aikataulua.

» Lähetä palautetta toimitukselle