IPK:n tehokaksikko koeajalle KalPaan

LIIGA / Uutinen
Tuomas Vartiaisella on takana jo 30 peliä Liigassa.
Kuva © Timo Savela
IPK:n viime kauden tehokaksikko Julius Rantaeskola ja Tuomas Vartiainen pääsevät kokeilemaan siipiään KalPassa, kun kuopiolaisseura tarjosi miehille koeaikasopimuksia.

KalPa on solminut Julius Rantaeskolan, 26, ja Tuomas Vartiaisen, 22, kanssa koeaikasopimukset, jotka ulottuvat syyskuun loppuun. Mikäli koeajat tuottavat sopimukset, on molemmissa sopimuksissa optiot kahdelle seuraavalle kaudelle.

Rantaeskola sekä Vartiainen pelasivat uransa parhaat kautensa IPK:ssa viime sesongilla. Vartiainen summasi 37 pistettä, joista 19 oli maaleja. Rantaeskola puolestaan tehtaili 40 pistettä. 

- Rantaeskola ja Vartiainen pelasivat vahvan kevään Miettisen alaisuudessa Iisalmessa ja ovat näin ollen jo valmiiksi tuttuja pelaajia valmennukselle. Haluamme antaa molemmille mahdollisuuden tulla kilpailemaan meille Liiga-paikasta ja tätä kautta saamme myös omaan ryhmään hyvää kilpailua pelipaikoista, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman kommentoi KalPan verkkosivuilla

KalPan nykyinen päävalmentaja Tommi Miettinen peluutti kaksikkoa samassa kentässä melkein koko hänen aikakautensa IPK:ssa. Miehet löysivät nopeasti yhteisen sävelen, ja tulos oli etenkin kevätkaudella tappavaa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle