IPK:n pestaama Saku Kinnunen käyttää ulkomaanoptionsa – "Meidän kannalta parempi, että se tapahtui heti kättelyssä"

MESTIS / Uutinen
Kinnunen on ehtinyt Iisalmen-vuosinaan kantaa myös kultakypärää.
Iisalmeen vuoden sopimuksella palannut Kinnunen ei ehtinyt pelata Peli-Karhuissa ainuttakaan harjoitusottelua.

Puolustaja Saku Kinnunen, 26, on lunastanut sopimuksessaan olleen ulkomaanoption. Kinnusen alkavaksi kaudeksi pestannut Mestis-seura IPK tiedotti aiheesta maanantaina.

– Tämä on nykytrendi, että pelaajat tähyilevät taloudellisesti parempia sopimuksia. Riski oli olemassa, joten meidän kannalta parempi, että se tapahtui heti kättelyssä, valottaa IPK:n taustayhtiön toimitusjohtaja Jarmo Ylisipola seuran tiedotteessa.

IPK:ssa kaudet 2016–20 pelanneen Kinnusen oli määrä palata seuraan vuoden sopimuksella. Viime kauden kuhmolaissyntyinen Kinnunen aloitti HockeyAllsvenskanissa Västervikin paidassa, mutta palasi loppukaudeksi Suomeen KooKoon Liiga-miehistöön. Aiemmin urallaan hän on pelannut Liigassa myös KalPa-paidassa.

Kinnusen siirto ulkomaille varmistui viime viikonlopun aikana. Hänen uusi seuransa tiedottaa sopimuksesta myöhemmin. IPK:ssa Kinnunen ei ehtinyt tällä erää pelata otteluakaan.

– Tilanteeseen ei liity mitään sen kummempaa ja toivotamme Sakulle tsemppiä ulkomaille. – – Etsimme luonnollisestikin Sakulle korvaajaa ja verkot on heitetty vesille, Ylisipola kommentoi tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle