IPK:n loppukauden joukkue selvillä - Piipponen ja Juusola hyökkäyspalettiin mukaan

MESTIS / Uutinen
Topi Piipponen on tahkonnut Peli-Karhuissa 55 ottelua kolmen kauden aikana.
Kuva © Janne Falck
Topi Piipponen ja Mikko Juusola pelaavat loppukauden IPK:ssa. Lisäksi nuorten pelaajien listalla ovat Juuso Könönen, Joona Riekkinen sekä Kim Nousiainen.

Iisalmelaisyleisölle tutut Topi Piipponen ja Mikko Juusola edustavat IPK:ta loppukauden ajan. Lisäksi KalPan ja IPK:n välillä loppukauden ajan voivat likkua Juuso Könönen, Joona Riekkinen ja Kim Nousiainen

Jokainen pelaaja on ollut IPK:lle todellinen vahvistus, mikä on näkynyt peluutuksessa sekä tehopisteissä. Heistä ainakin Piipponen, Juusola ja Könönen ovat huomenna joukkueen mukana Kokkolassa Hermestä vastaan.

- Jälleen kerran täytyy kiittää KalPaa, että saatiin pelaajat meille. Myös pojat viihtyvät hyvin Iisalmessa ja saavat pelata suuressa roolissa meillä. Molemmat herrat ovat meille tärkeitä palasia loppukauden hyökkäyskalustossa, kertoi IPK:n toimitusjohtaja Jarmo Ylisipola seuran verkkosivuilla.

IPK:n joukkue on valmis, eikä seura etsi enää vahvistuksia.

- Näin ollen meidän joukkue on tässä. Nuorista pelaajista Könönen, Riekkinen ja Nousiainen saavat liikkua myös siirtorajan jälkeen Iisalmen ja Kuopion välillä, jatkoi Ylisipola.

» Lähetä palautetta toimitukselle