IPK:n alakertaan vahvistusta Vantaalta − Eetu Torpström palaa Pohjois-Savoon

MESTIS / Uutinen
Torpström suuntaa seuraavaksi Iisalmeen.
IPK vahvistaa puolustuskalustoaan Kiekko-Vantaassa viime kaudet kiekkoilleella Eetu Torpströmillä.

Eetu Torpström siirtyy IPK:n riveihin ensi kauden kattavalla sopimuksella. Kaksi edelliskautta 22-vuotias puolustaja kuului Jokerien organisaatioon, mutta pelasi lainapelaajana Kiekko-Vantaassa.

− Eetu on erittäin hyvä yleispuolustaja, jonka vahvuudet ovat kuitenkin kiekollisessa pelissä. Hän on hyvä luistelija ja avaa peliä erittäin hyvin. Hän on edelleen nuori pelaaja, mutta on nähnyt ja kokenut paljon. Saamme hänestä monipuolisen palasen tulevan kauden pakistoon, kommentoi IPK:n GM Jarmo Ylisipola.

Viime kaudella Torpström esiintyi vantaalaispuolustuksessa 43 ottelussa, joissa hän kokosi tehot 4+5. 

Torpströmille IPK:hon siirtyminen tarkoittaa myös paluuta kotimaakuntaan, sillä puolustaja on KalPan kasvatti. Hänen kanssaan samaan aikaan KalPan A-nuorissa pelanneista pelaajista nykyisin IPK:ta edustavat muun muassa Juuso Nevalainen, Mikko Juusola ja Tatu Kokkola.

− Todella hyvillä fiiliksillä palaan takaisin kotiseudulle. Hienoa päästä pelaamaan suhteellisen tuttuun ympäristöön ja ennestään monen tutun pelaajan kanssa. Sopimuksen syntyyn vaikutti vahvasti tilaisuus päästä takaisin Pohjois-Savoon pelaamaan, Torpström kertoi.

− IPK nousi viime vuonna Mestiksen yhdeksi kärkijoukkueista. Olen kiekollinen hyvin liikkuva puolustaja, joten koen, että IPK:n vauhdikas pelityyli sopii itselleni hyvin ja olen kuullut Iisalmessa aiemmin ja nykyisin pelaavilta kavereilta ainoastaan hyvää. Meillä on paperilla erittäin kova joukkue kasassa myös ensi kaudelle, joten mahdollisuudet ovat mihin vain.

IPK:lla on tällä hetkellä sopimukset 15 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle