IPK:lle pitkä- ja pätkäapua ohueen hyökkäykseensä

MESTIS / Uutinen
Niki Koskinen on tahkonnut Nuorten Liigassa jo 193 ottelua.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Iisalmen Peli-Karhuille apuja vajaaseen hyökkäykseensä. Kauden loppuun karhupaidoissa hyökkää Niki Koskinen, kun taas Toni Jalovaara alustavasti vain yhden pelin.

KooKoo lainaa Niki Koskisen, 21, Iisalmen Peli-Karhuille loppukaudeksi. Apu tulee IPK:lle tarpeeseen, kun joukkueen omista sopimuspelaajista vain 10 on piirtänyt tämän kauden sarjapeleissä jälkiä jäähän. 

Iittiläislähtöinen hyökkääjälupaus on ajautunut kiertelemään eri seuroja tällä kaudella. Alunperin hänen piti liittyä Ketterään, mutta peliäkään Koskinen ei siellä lopulta pelannut. Sen jälkeen pelejä on tullut KooKoon A-junioreissa, missä mies on iskenyt 24 peliin 23 tehopistettä. Lisäksi Koskinen on pelannut 9 ottelua SaPKossa pisteittä. 

- Olemme etsineet jo pidemmän aikaa hyökkääjiä loppu kaudeksi. Niki on eteenpäin urallaan pyrkivä työteliäs hyökkääjä, joka tuo meille arvokasta leveyttä hyökkäykseen, taustoittaa toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola pelaajahankintaa IPK:n verkkosivuilla.

Pätkäapua hyökkäykseen tuo Toni Jalovaara Imatran Ketterästä. Jalovaara auttaa IPK:n pelaajavajetta yhden pelin ajan, kun Peli-Karhut kohtaavat Kiekko-Vantaan kotikaukalossaan. 

- Jalovaaran pelaamisesta Ketterän kanssa on sovittu ainoastaan yhden pelin osalta. Yhden hyökkääjän vaje meiltä edelleen löytyy, joten tilannetta tarkastellaan uudestaan ensi viikon aikana, kommentoi Ylisipola lyhytaikaislainaa

» Lähetä palautetta toimitukselle