IPK:lle kolme uutta pelaajasopimusta - Myös valmennuksessa jatkuvuutta

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella hurjaan vireeseen IPK:n siivittänyt Tolonen jatkaa seurassa.
Kuva © Antti Varonen
IPK kiinnitti tulevan kauden joukkueeseensa Tuomas Tolosen, Niki Koskisen ja Arttu Leskisen. Valmentajapuolella jatkavat Sauli Tapaninaho ja Arttu Laatikainen.

Iisalmen Peli-Karhut jatkaa joukkueen rungon rakentamista. Remmiin tarttui jälleen kolme pelaajaa, joista jatkajia ovat Niki Koskinen ja Tuomas Tolonen. Uutena miehenä sisään tulee Arttu Leskinen Kajaanin Hokista.

Tolonen aloittaa seurassa neljännen kautensa. Viime kaudella pikaisen Puolan visiitin jälkeen mies palasi tutulle paikalle torjumaan kiekkoja, joka melkein siivitti IPK:n pudotuspeleihin. Vajaaksi jääneestä kaudesta jäi kuitenkin nälkää. 

− Tavoitteeni on olla Mestiksen kärkimaalivahteja ja joukkueena tavoitteena on ainoastaan menestyminen sekä mestaruus, kommentoi Tolonen IPK:n verkkosivuilla

Menneellä sesongilla kiekkokiertolaiseksi ajautunut Koskinen löysi lopulta Iisalmesta pelillisen kodin. Vaikka tehot jäivätkin maltillisiksi, niin luotettavan puolustuspelin lisäksi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola uskaltaa luvata hyökkäyspanostakin suuremmaksi tulevalla kaudella.

− Koskinen on luotettava kahden suunnan keskushyökkääjä, jolla on erittäin hyvä laukaus, joten hänellä on potentiaalia myös tuloksen tekoon, valoittaa Ylisipola

Uutena miehenä Iisalmeen saapuu Leskinen. Läpimurron viime kaudella Suomi-sarjassa tehnyt mies summasi 19 maalia ja 43 tehopistettä 38 ottelussa. 

− Arttu on erittäin taitava hyökkääjä, joka otti viime kaudella tuloksellisesti ison harppauksen Suomi-Sarjassa. Tiedämme, että hänellä on mahdollisuus tehdä tulosta myös Mestiksessä. IPK on hänelle seuraava haaste uralla, johon nuori mies oli itse erittäin valmis tarttumaan, kommentoi Ylisipola 

Peli-Karhujen valmennuksessa jatkavat tutut miehet

IPK:n valmennusryhmässä jatkavat Arttu Laatikainen ja Sauli Tapaninaho. Tapaninaho toimi jo menneellä sesongilla apuvalmentajana, sekä hänestä on merkittävä lisä fysiikkavalmennuksessa. Laatikainen jatkaa puolestaan maalivahtivalmentajana.

» Lähetä palautetta toimitukselle