IPK vahvistaa kokoonpanoaan kolmella pelaajalla

MESTIS / Uutinen
IPK vahvistuu vielä aivan kauden kynnyksellä. Kuvituskuva.
Iisalmen Peli-Karhut on tehnyt kauden mittaiset sopimukset hyökkääjien Alex Olkinuoran ja Santeri Suomalaisen, sekä puolustaja Eero Nurmen kanssa.

Iisalmen Peli-Karhut on vahvistanut hyökkäystään tämän kauden mittaisilla sopimuksilla Alex Olkinuoran ja Santeri Suomalaisen kanssa. Puolustukseen puolestaan saapuu saman pituisella sopimuksella Eero Nurmi.

Alex Olkinuora liittyi joukkueeseen alkujaan koesopimuksella ja oli IPK:n mukana neljässä Suomen Cupin ottelussa. Viime kaudella Tappara-kasvatti kiekkoili Puolan pääsarjassa KH Torunin joukkueessa 16 ottelua tehopistein 1+2.

— Meillä on ollut vähän vajausta kokoonpanossa, niin "Olkin" saapuminen tuli meille hyvään saumaan. Hän on erittäin pidetty pelaaja kopissa ja pystyy auttamaan meitä pelillisesti, kommentoi IPK Hockey Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Ylisipola.

Santeri Suomalainen saapui Iisalmeen Imatralta, jossa hän pelasi seitsemän ottelua Mestistä Ketterässä tehden yhden osuman.

— Santeri on työteliäs ja urheilullinen pelaaja, jolla on kaikki edellytykset murtautua pelaavaan kokoonpanoon. Hän on kova tekemään töitä ja tuo tarvittavaa leveyttä, sekä kilpailua meidän kokoonpanoon, Ylisipola jatkaa.

Eero Nurmen viime kausi vierähti Heinolan Peliittojen riveissä, jossa kertyi 23 ottelua tehoin 1+2. Nurmen sopimus sisältää marraskuun maaottelutaukoon asti kestävän koeajan.

— Eero on isokokoinen ja hyvin liikkuva yleispuolustaja, joka nautti viime kaudella suurta vastuuta Heinolassa. Hienoa, että saamme hänet mukaan rosteriimme, toteaa Ylisipola.

» Lähetä palautetta toimitukselle