IPK pestasi erottamattomat ruotsalaiskaksoset HockeyEttanista

MESTIS / Uutinen
IPK:n maalinteko-ongelmat pakottivat etsimään vahvistuksia.
Kuva ©
Iisalmen Peli-Karhut nappasi Ruotsista vahvistuksia hyökkäysosastolleen. Iso vaihtuvuus joukkueen rungossa ja heikosti menneet pelit pakottivat karhunutut reagointiin.

IPK on solminut loppukauden mittaiset sopimukset Linus ja Pontus Wernersonille. 30-vuotiaat veljekset pelasivat alkukauden Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla HockeyEttanissa. Kaksikosta Linus summasi 17 peliin 12 tehopistettä ja Pontus 14 otteluun 10 pistettä. 

− Olemme etsineet vahvistusta hyökkäykseemme jo pidemmän aikaan ja muutaman pelaajan poistuttua oli tarve entistäkin suurempi. Hienoa, että saamme kaksosista kaksi kokenutta ja paljon merkityksellisiä pelejä pelannutta hyökkääjää riveihimme loppukaudeksi, iloitsee IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

Identtisiset kaksoset ovat pelanneet koko uransa samoissa joukkueissa. Pelejä on kertynyt Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla yhteensä 778. Kotimaan ulkopuolella duo on vieraillut kaudella 2020-2021 AlpsHL:ssä. 

− He ovat hyvin tyypillisiä ruotsalaisia hyökkääjiä, jotka liikkuvat hyvin ja ovat juonikkaita pelaajia kiekolla. Uskon, että saamme heistä erityisesti vahvistusta ylivoimapeliimme.

Lisäksi IPK tiedotti purkaneensa Andrei Galuškinin sopimuksen.

» Lähetä palautetta toimitukselle