IPK menettää kapteeninsa KalPaan

LIIGA / Uutinen
Kuvan ilme varmasti vastaa Otto Huttusen tämän hetkisiä fiiliksiä.
Kuva © Antti Varonen
Vielä kaudella 2015−2016 Suomi-sarjaa tahkonnut Otto Huttunen kirjoitti koeaikasopimuksen Kuopion KalPan kanssa.

KalPa on tehnyt puolustaja Otto Huttuselle, 28, marraskuun maajoukkuetaukoon kestävän koeaikasopimuksen. Sopimus sisältää seuran option kaudesta 2020−2021. Huttusella oli jo sopimus Mestiksessä pelaavan IPK:n kanssa, mutta hyvä harjoituskesä KalPan mukana antoi erityisen tilaisuuden.

− Hän on tekemässä hienoa tarinaa uralleen, kun on vasta hieman kokeneempana nousemassa pääsarjatasolle. Näin Otossa potentiaalia keväällä Iisalmessa ja hän on tehnyt kovasti töitä läpi kesän, parantaen omaa fysiikkaansa ja työnteko jatkuu edelleen, iloitsee KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen.

Iisalmen Peli-Karhujen kasvatti on edustanut urallaan junioreissa KalPaa ja Kärppiä, mutta miesten peleissä seuraksi on aina valikoitunut IPK. Viime kaudella Huttunen löi lopullisesti läpi Mestiksessä, kun puolustaja tehtaili 33 tehopistettä 47 ottelussa.

− Tottakai tämä on upea asia niin Otolle, kuin myös IPK:lle. Tämä on myös hieno osoitus IPK:n ja KalPan välisestä yhteistyöstä, ja siitä että pelaajaliikennettä tapahtuu molempiin suuntiin, kommentoi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

» Lähetä palautetta toimitukselle