IPK läväytti viisi sopimusta - puolustuspäähän Liiga-väriä

MESTIS / Uutinen
IPK hommasi kokoa ja näköä puolustukseensa.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
IPK on solminut viiden pelaajan kanssa sopimukset tulevasta kaudesta. Kaksi tärkeää jatkosopimusta, jonka lisäksi kolme uutta puolustajaa.

IPK nostatti savolaisuusastettaan kertaheitolla jälleen, kun seura solmi sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa, sekä tarjosi jatkoa kahdelle vanhalle pelaajalle. Pohjois-Savon piskuiselle paikkakunnalle tulevaksi kaudeksi saapuu puolustajat Ville Järvinen, Rene Kojonkoski ja Valtteri Määttä. Jatkosopimukseen nimensä laittoivat puolustaja Janne Koponen ja hyökkääjä Juuso Nevalainen.

Jatkosopimukseen nimensä laittaneet Koponen ja Nevalainen kuuluvat pitkäaikaisiin Peli-Karhuihin jo, kun tulevalla kaudella alkaa kummankin kolmannet kaudet Iisalmessa. Loukkaantumisen jäljeltä itseään kuntouttanut Nevalainen on kuulunut kotiyleisön lempipelaajiin kovien taklauksien ja hämmentämisen vuoksi.

− Kuntoutus on mennyt hyvin ja täysin aikataulussa ollaan. Viime kaudesta jäi todella paljon nälkää tulevalle syksylle ja olen viihtynyt Iisalmessa erinomaisesti, joten päätös jatkosopimuksesta oli luonnollinen, kommentoi Nevalainen IPK:n verkkosivuilla.

− Koponen ei pidä itsestään meteliä, mutta oma ruutu hoituu auringon varmasti. Hän tuo puolustukseen rauhallisuutta sekä peruspelaamista ja hänet voi heittää kaukaloon tilanteessa kuin tilanteessa, avasi seuran toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

Nuorten SM-liigasta ja Liigasta vahvistuksia puolustukseen

Uusista pelaajista KalPa-taustaisilla Määtällä ja Kojonkoskella on sopimuksessaan koeaikajakso. KooKoosta tulevalta 194-senttiseltä Ville Järviseltä odotetaan vastuunkantoa isoilla minuuteilla iisalmelaispakistossa.

− Saimme kerta heitolla puolustukseen kokoa ja näköä! Villestä saamme allakerran "liiderin", joka omaa kokemusta myös Liigan puolelta. Jämäkän puolustamisen lisäksi mieheltä voidaan odottaa myös erittäin laadukasta kiekollista pelaamista. Isoksi mieheksi hän liikkuu jäällä erittäin hyvin, myhäili Ylisipola tyytyväisenä.

− Haluamme ryhmäämme urheilullisia ja eteenpäin pyrkiviä pelaajia. Kaikilla nuorilla pelaajilla, joiden kanssa olemme tehneet sopimuksen, on erittäin realistinen mahdollisuus pelata Mestistä laadukkaalla tasolla. Joukkueessa tulee vallitsemaan erittäin kova kilpailutilanne elokuun 1. päivä alkaen, mikä vie meitä eteenpäin, avasi Jarmo Ylisipola joukkueen tilannetta.

IPK:lla on sopimukset nyt 10 hyökkääjän, seitsemän puolustajan ja yhden maalivahdin kanssa.

− Joukkueen runko on hyvällä mallilla, mutta etsimme vielä ainakin yhtä maalivahtia, kahta puolustajaa, sekä muutamaa kärkikenttien hyökkääjää, päätti Ylisipola pelaajatilanteesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle