IPK kotiuttaa viime kaudella Liigassakin pyörähtäneen oman kasvattinsa

MESTIS / Uutinen
Viimeiset kaksi kautta Peliitoissa operoinut Kouvalainen palaa kotiin.
Pyhäjärveltä kotoisin oleva IPK:n oma kasvatti Pasi Kouvalainen palaa Iisalmeen toista kertaa Peli-Karhujen Mestis-historiassa.

Viimeiset kaksi kautta Heinolan Peliitoissa pelannut IPK-kasvatti Pasi Kouvalainen palaa Iisalmeen. Kouvalainen edusti Peli-Karhuja viimeksi kaudella 2017−2018.

− Hieno fiilis palata takaisin Iisalmeen! IPK:ssa on ollut useamman vuoden ajan hyvä tekemisen meininki päällä ja Kankaan tunnelma Kankaan montussa on huikea. Odotan innolla, että pääsemme pelaamaan kovaäänisessä ja täydessä Kankaan montussa, kommentoi Pasi Kouvalainen paluutansa.

Peliitoissa vietetyt kaudet olivat onnistuneita Kouvalaiselle, ja viime kaudella hänet nostettiin joukkueen kapteeniksi asti. Hienon tunnustuksen lisäksi Kouvalainen pääsi pelaamaan Liigaa Pelicansin paidassa 4 ottelua.

− Pasi on meille entuudestaan tuttu pelaaja ja olemme keskustelleet paluusta Iisalmeen jo aiemmin. Hän oli kahden kauden ajan tyrkyllä jopa Pelicansin Liigamiehistöön, mutta todellinen läpimurto jäi tekemättä. Nyt aika paluulle oli oikea ja hienoa saada meidän oma kasvattimme takaisin Iisalmeen, kommentoi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

− Pasi tulee edustamaan ensi kauden joukkueessa kokenutta osastoa. Hän on erittäin taitava ja on ollut takuuvarma suorittaja usean kauden ajan. Lisäksi hän on tunnollinen joukkuepelaaja ja urheilullisesti todella hyvä esimerkki monelle nuorelle pelaajalle, kertoo Ylisipola.

» Lähetä palautetta toimitukselle