IPK kiinnitti liigavahti Kiviahon maalinsuulleen - "Olemme erittäin tyytyväisiä meidän maalivahtiosastoomme"

MESTIS / Uutinen
Henri Kiviaho on vartioinut kaksi viimeisintä kautta Ässien maalia.
Iisalmen Peli-Karhujen syöttiin ui Liigassa ja ECHL:ssä viime kaudet pelannut Henri Kiviaho.

IPK on kiinnittänyt todellisen huippunimen maalilleen, kun kaksi viimeisintä kautta Ässissä torjunut Henri Kiviaho tulee Tuomas Tolosen aisapariksi Iisalmeen.

Kiviaholla on alla NHL-varaus kesältä 2012 Dallas Starsiin. Mies on käynyt Pohjois-Amerikassa ECHL:ssä kokeilemassa siipiään kahteen otteeseen, kuitenkaan toivottua tulosta saavuttamatta. Kummankin kerran jälkeen tie on vienyt Liigaan, jossa mies on toiminut pääsääntöisesti kakkosmaalivahtina.

– Erittäin hyvillä mielin tulen Iisalmeen. Mukavaa, että pääsee taas Savossa pelaamaan jääkiekkoa. Olen nyt pyörinyt ympäri Suomea ja maailmaa, joten nyt on hyvä hiukan rauhoittua ja päästä rakentamaan omaa uraa uudelta pohjalta, kommentoi Kiviaho uutta alkuaan IPK:n tiedotteessa

IPK:n toiminnanjohtaja on myös todella innoissaan uudesta hankinnastaan. IPK:lla saattaa olla käsissään Mestiksen paras maalivahtikaksikko Kiviahon ja Tolosen muodossa.

– "Henkka" on isokokoinen veskari, jolla on valtavasti potentiaalia. Siitä kertoo myös aikanaan tullut varaus isoon liigaan. Hän on pelannut Liigassa kaksi edellistä kautta, joten hän tuo erittäin arvokasta kokemusta meidän koppiimme. Olemme erittäin tyytyväisiä meidän maalivahtiosastoomme tässä vaiheessa, myhäili IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola

» Lähetä palautetta toimitukselle