IPK kaappasi Niko Härkösen peräsimeensä - Myös kapteeni Otto Huttunen jatkaa seurassa

MESTIS / Uutinen
IPK:n uusi päävalmentaja Niko Härkönen valmensi menneellä kaudella KeuPa HT:n hopealle.
Kuva © Jarno Hietanen
Niko Härkönen on IPK:n tuleva päävalmentaja 1+1-mallisella sopimuksella. Päävalmentajan lisäksi seurassa jatkaa oma kasvatti Otto Huttunen vuoden sopimuksella. Härkönen on IPK:n Mestis-taipaleen neljäs päävalmentaja, kun Huttunen aloittaa kahdeksannen kautensa edustusjoukkueessa.

Iisalmen Peli-Karhujen uusi päävalmentaja on 32-vuotias Niko Härkönen. Myös seuran kapteeni Otto Huttunen, 27, jatkaa vuoden pahvilla. 

KeuPan viime kaudella hopealle valmentaneen Niko Härkösen sopimus on mallia 1+1. Miehellä on myös aiempaa seuravalmentajakokemusta Hokista ja Itävallan INL-sarjasta. Lisäksi mies on ollut Kroatin naisten maajoukkueessa mukana. 

- Innostuneet ja odottavaiset fiilikset uudesta haasteesta. Olen aina tykännyt meiningistä, joka Iisalmessa on ollut ja varsinkin pienen kaupungin yhteisöllisyys sekä mahtavat fanit ovat tehneet vaikutuksen. Täynnä intoa ja tarmoa tulen sinne ja kaikki osaaminen lyödään likoon, että voidaan tarjota Iisalmen yleisölle vauhdikasta ja voittavaa jääkiekkoa, kommentoi Härkönen IPK:n verkkosivuilla. 

Runsaasti finaalikokemusta kahden viime kauden aikana kerryttänyt Härkönen avasi hieman, millaista peliä iisalmelainen kiekkoyleisö näkemään tulevalla kaudella.

- Vahvasti puolustava joukkue, joka jättää joka ilta kentälle kaikkensa. Puolustaminen tulee olemaan se selkäranka, joka auttaa raikkaaseen ja luovaan hyökkäyspelaamiseen. Emme lähde varmistelemaan tai pelkäämään virheitä, vaan positiivisen uskalluksen kautta tulee kaikki tekeminen, joka johtaa viihdyttävään ja tehokkaaseen pelaamiseen sekä pelaajien kehittymiseen, valoittaa Härkönen

Kapteenille jatkosopimus

Koko Mestis-taipaleen IPK:ta kipparoinut Otto Huttunen jatkaa tutussa roolissa myös tulevalla kaudella. Neljää kautta lukuunottamatta kasvattiseuraansa edustanut Huttunen pelasi viime kaudella ylivoimaisesti uransa parhaan kautensa. Mies summasi 47 otteluun 33 tehopistettä, joista peräti 27 tuli kevätkaudella. 

Liekkeihin IPK:n entisen päävalmentajan Tommi Miettisen alaisuudessa syttynyt Otto Huttunen saa tulevana kesänä loistavan palkinnon edesottamuksistaan, kun hän pääsee harjoittelemaan yhteistyöseura KalPan vahvuudessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle