IPK jatkosopimukseen Jere-Matias Alasen kanssa

MESTIS / Uutinen
Alanen onnistui iskemään hattutempun TUTOn verkkoon viime kaudella.
Kuva © Timo Savela
Iisalmen Peli-Karhut on solminut uuden pelaajasopimuksen vahvistamaan keskikaistaansa.

IPK:ssa viime kaudella pelannut Jere-Matias Alanen, 23, jatkaa karhupaidassa tulevallakin kaudella. Tampereen Tapparan kasvatin viime kausi oli vaikea armeijan vuoksi, mutta keväällä asepalveluksen jälkeen Alanen esitteli potentiaaliaan.

– Alanen väläytteli potentiaaliaan kevätkaudella. Alkukausi oli koko joukkueen tavoin vaikea, mutta tammikuusta eteenpäin hän lunasti häneen kohdistuneita odotuksia. Mies liikkuu isoksi mieheksi erittäin hyvin jäällä ja pystyy pelaamaan laadukasta jääkiekkoa molemmissa päissä kenttää. Saamme hänestä erittäin laadukkaan keskushyökkääjän, joka on myös erittäin vahva aloittaja, kommentoi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

Viime kaudella 19 tehopistettä 46 otteluun nakuttanut Alanen kertoi viihtyneensä Iisalmessa hyvin, joka oli yksi puoltava syy jatkosopimukseen.

– Hyvillä mielin jatkosopimuksesta ja mukava jatkaa IPK:ssa. Viihdyin viime kaudella hyvin Iisalmessa ja uskon että tulevalla kaudella tällä joukkueella on hyvä mahdollisuus menestyä, kertoi Alanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle