IPK jatkaa venäläispelaajien haalimista - Mark Petrov Iisalmeen

MESTIS / Uutinen
Mollivoittoisesti kautensa aloittanut IPK hankki riveihinsä vahvistusta.
Kuva © Jarno Hietanen
Loukkaantumisista kärsinyt Iisalmen Peli-Karhut on tehnyt koeaikasopimuksen venäläispuolustaja Mark Petrovin kanssa, mikä ylettyy joulutaukoon saakka.

Iisalmen Peli-Karhut ovat solmineet joulutauolle kestävän koeaikasopimuksen venäläispuolustaja Mark Petrovin, 21, kanssa. Petrov on kolmas venäläispelaaja, joka pukee karhunutun päälleen tällä kaudella.

Pietarissa syntynyt Petrov on pelannut viimeiset viisi kautta Venäjän juniorisarja MHL:ää. 196:ssa MHL-pelissä on syntynyt 43 tehopistettä. Petrov edusti neljä kokonaista kautta Kuznetskie Medvediä, mutta kesken viime kauden hän siirtyi nykyisen Peliitat-pelaajan Vladislav Shiskovin seurakaveriksi Avto Jekaterinburgiin. Jekaterinburgissa Petrov iski 35 pelissä peräti 14 pistettä.

IPK on kärsinyt puolustuksen ohuudesta, eikä kaikkiin peleihin ole saatu täyttä kokoonpanoa. Ennen maajoukkuetaukoa pelatut LeKi- ja Koovee-pelit tyhjensivät IPK:n ohutta peräpäätä entisestään, kun Taneli Siikaluoma ja Joona Riekkinen tippuivat pois pelaavasta kuusikosta hetkellisesti, mutta palasivat jo Hermes-peliin.

» Lähetä palautetta toimitukselle