IPK hankki Mestis-kokemusta hyökkäykseensä - Hyvärinen siirtyy Iisalmeen

MESTIS / Uutinen
Hyvärinen siirtyy Iisalmeen TUTOn riveistä.
Kuva © Timo Savela
IPK:n hyökkäys vahvistuu urallaan Mestiksessä yli 200 ottelua pelanneella Mika-Matti Hyvärisellä.

Mika-Matti Hyvärinen pelasi kolme edelliskautta Mestistä TUTOssa. Viime kaudella 27-vuotias laitahyökkääjä iski 31 ottelussa tehot 2+2. Hän toimi turkulaisryhmässä varakapteenin tehtävissä.

KalPa-kasvatti on kiekkoillut Mestiksessä myös SaPKon riveissä kolmen kauden ajan. Kaikkiaan Mestiksen runkosarja ja-pudotuspeliotteluita Hyvärisellä on vyöllään 222 kappaletta.

− Hyvärinen on tuttu SaPKo-ajoilta ja kysyin häntä jo viimekaudella IPK:hon pelaamaan, silloin onnistumatta. Nyt loukkaantumistauon jälkeen hän tulee tuomaan joukkueeseen lisää kokemusta ja terveenä ollessaan hänestä on varmasti pelillistä hyötyä. Hyvä kiinnitys joka tapauksessa ja aika näyttää miten tauon jälkeen peli alkaa kulkea, kommentoi IPK:n päävalmentaja Janne Sinkkonen.

− Vartta ei ole kovinkaan paljon, mutta kaukalossa tulen kovaa. Kaikissa asioissa menen joukkue edellä, ja uskon, että kokemukseni vuoksi minulla on myös kopissa henkisellä puolella annettavaa muille pelaajille, Hyvärinen totesi.

Pelaamisen ohella Hyvärinen suorittaa oppisopimuksella liiketalouden perustutkinnon IPK:ssa työskennellen seuran myynti ja- markkinnointipuolella. Kentän puolella tavoitteena on parantaa joukkueena viime kauden tulosta.

− Joukkueen kanssa ei olla vielä tavoitteita asetettu, mutta itse ajattelen niin, että viime kauden puolivälieräpaikkaa pitää ensi kaudella lähteä parantamaan. IPK:lla on hyvä joukkue kasassa ensi kaudeksi, ja viime kaudesta parantaminen onminimitavoitteemme, Hyvärinen summasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle