IPK aloitti tulevan kauden joukkueenrakentamisen − finaalivalmentaja Niko Härkönen iisalmelaistuu ja jatkaa seurassa kaudella 2020−2021

MESTIS / Uutinen
Niko Härkösen pelikirja on toiminut tällä kaudella.
Kuva © Miska Kouvalainen
Iisalmen Peli-Karhut ja Niko Härkönen jatkavat yhteiseloa tulevalla kaudella. Kahdella viime kaudella finaaleissa esiintyneen turkulaisvalmentajan seuraavana tavoitteena on iisalmelaistua ja tehdä paikallisylpeydestä myös pesunkestävä menestysseura.

Iisalmen Peli-Karhut on käyttänyt ensi vuotta koskevan option lisävuodesta nykyisen päävalmentaja Niko Härkösen kanssa. 

− Molemmilla osapuolilla oli yhteinen halu jatkaa sopimusta, joten neuvottelut menivät todella kivuttomasti, Härkönen kertoo IPK:n verkkosivuilla.

− Olen tykännyt olla Iisalmessa ja kaupunki ja fanit ovat mahtavia. Tietysti paljon pystytään parantamaan, mutta yleisesti seurassa hoidetaan kaikki moitteettomasti ja valmentaja saa keskittyä olennaiseen eli valmentamiseen.

IPK:lla on mennyt Härkösen alaisuudessa loistavasti. Seura on majaillut koko kauden sarjan kärkikahinoissa, vaikka pientä ailahtelua otteissa onkin välillä näkynyt. IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola on luonnolisesti iloinen syntyneestä sopimuksesta. 

− "Häkä" tuonut hyvää säpinää koko seuran toimintaan, joten jatko Iisalmessa on luonnollinen jatkumo. Joukkueen arki ja harjoittelu on ollut alusta asti laadukasta, mikä mahdollistaa menestymisen sarjassa.

Iisalmen Peli-Karhut on kohtuullisen tuore seura Mestiksessä, mutta tällä kaudella seura on ponkaissut isojen joukkoon. Härkönen pitää yhtenä isona tavoitteena saada tälle jatkumoa. 

− Koen, että minulla on paljon annettavaa IPK:lle. Emme ole vielä siellä, minne haluan, että joukkue tulee pääsemään, joten hienoa jatkaa hommaa myös tulevalla kaudella. Tavoitteena on, että kahden kauden aikana Iisalmeen saadaan rakennettua kulttuuri, joka takaa, että Iisalmessa pelataan pudotuspeleissä joka kevät.

− Vietän koko kesän Iisalmessa ja olen tällä hetkellä iisalmelainen, osoittaa Härkönen sitoutumisestaan pestiin. 

» Lähetä palautetta toimitukselle