IL: Pelicansin Juhamatti Aaltonen tuomitsee joukkuetoverinsa törkytaklauksen − "En ikinä haluaisi nähdä tuollaisia"

LIIGA / Uutinen
Aaltonen kritisoi joukkuekaverinsa tekoa kovin sanoin.
Kuva © Emmi Erkkilä emmi.erkkila@jatkoaika.com
Iltalehden haastattelussa Pelicansin tähtipelaaja Juhamatti Aaltonen ruoti kovin sanankääntein hänen joukkuekaverinsa Taavi Vartiaisen taklausta Tuukka Mäntylään. "Ei tässä tarvitse ketään tappaa", Aaltonen sanoi jutussa.

Iltalehti haastatteli Pelicansin Juhamatti Aaltosta tiistaisen Tappara-Pelicans-ottelun jälkimainingeissa. Tähtipelaajalla oli oma mielipiteensä Taavi Vartiaisen taklauksesta Tuukka Mäntylään.

− En ikinä haluaisi nähdä tuollaisia tilanteita jääkiekkokaukalossa, vaikka olisi kovin vihamies. Nää on vakavia, vaikka tää on vaan lätkää. Ei tässä tarvitse ketään tappaa, Aaltonen sanoi Iltalehdelle.

Aaltonen totesi, ettei taklaus ollut hänen mielestään puhdas ja että Mäntylä oli tilanteessa kiekottomana sekä huonossa asennossa.

− Taavi on taklaaja, mutta sitten tietenkin välillä pitäisi miettiä. En syytä, se tekee oman hommansa, mutta tietenkin ikävä tapahtuma.

Tappara voitti tiistain kamppailussa Pelicansin kotonaan maalein 6−3. Taklaus sattui jo ottelun toisella minuutilla Pelicansin johtaessa 1−0.

» Lähetä palautetta toimitukselle